Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
nando89
3 894
Bele van buzulva Dioba! 😡Ezt a játékot multhéten már nem eljátszottátok , hasonlo sikerrel ?
steelwolf
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
és megcsináljuk ugyanazt, amit múlt héten 4. és 10-re.....Hát mekkora egy elbaszott gárda ez,,,vicc...komolyan vicc 😀
több mint 3 éve
Indubitably
454
The Janis.kéne szerezni egy jo gunnert , mertnem érünk oda sohaEgyszer sikerülnie kell!!!!mehet , 3 év alatt 3.lenne , de menjenEzzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédiaAzért én megpróbálnám lecserélni a kordinátort. Hátha?
nando89
SBL
nando89
SBL
nando89
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Bele van buzulva Dioba! 😡
több mint 3 éve
nando89
3 894
kéne szerezni egy jo gunnert , mertnem érünk oda sohaEgyszer sikerülnie kell!!!!mehet , 3 év alatt 3.lenne , de menjenEzzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédiaAzért én megpróbálnám lecserélni a kordinátort. Hátha?
nando89
SBL
nando89
SBL
több mint 3 éve
SBL
2 213
Egyszer sikerülnie kell!!!!mehet , 3 év alatt 3.lenne , de menjenEzzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédiaAzért én megpróbálnám lecserélni a kordinátort. Hátha?
nando89
SBL
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
mehet , 3 év alatt 3.lenne , de menjenEzzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédiaAzért én megpróbálnám lecserélni a kordinátort. Hátha?
nando89
SBL
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ezzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédiaAzért én megpróbálnám lecserélni a kordinátort. Hátha?
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
Megint az ST. Hihetelen! Szerintem a liga leggyengébbje.magasan ,crosbynak kikéne baszkodni az alap vonalon mindig ..
SBL
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ezzel a spec teammel nem lehet mit kezdeni ? tragédia
több mint 3 éve
SBL
2 213
Megint az ST. Hihetelen! Szerintem a liga leggyengébbje.
több mint 3 éve
Indubitably
454
Rodgers kezd belejönni. Meg ahogy látom (és a SF meccs végén is úgy láttam) a csapategység eléggé rendben van. Egymásért küzdenek a fiúk.Szerk: és ezt egyértelműen LaFleurnek és Rodgersnek tulajdonítom.
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
több mint 3 éve
"Na, öreg, ugye, milyen jó, hogy visszahívtalak?"😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
nem szabad Roethlisbergert lecserélni idén, mert egy középszerű csere is több W-t hozna....Egy korai pick-el talán kopogtathatunk a Texans ajtaján Watsonért. (nyilván mellé még kell a 2023-as is minimum)
több mint 3 éve
Indubitably
454
A steelers O nem a legélesebb, de amúgy a D eddig egész vállalható.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Burks, akinek még mindig nagy ellensége a tackle-gyártás
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Ebron megint a pályán és felé futunk...ezek nem olvasnak fórumot?
több mint 3 éve
gabor25
5 144
szuper nagyi megcsinalta. 😀 bar ...
több mint 3 éve
nando89
3 894
minusz yard helyett fd..bravo.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
lassan 90 perce nem volt pályán az O....nem sokat várok tőlük, de fáradtak nem lehetnek 😀Mar tavaly ev vegen elfaradtak. Most csak hozzak ugyanazt a 0 szintet kb. 😕
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
lassan 90 perce nem volt pályán az O....nem sokat várok tőlük, de fáradtak nem lehetnek 😀
több mint 3 éve
gabor25
5 144
ki kellett volna húzni a drafton és ez meg se történikMikor mert nem volt elso korunk ha jol emlekszem. 2. korben?
Tactful Cactus
több mint 3 éve
nando89
3 894
Sf ellen ránk dobtak egy ilyet , Amos gáncsolta JimmyG-tNegyedik kamera mutatta csak, hogy Watt hozzáérElesett a saját lábában😂jah ,nem
jamaicababa
nando89
jamaicababa
több mint 3 éve
SBL
2 213
Az ST kordinátor mi a francot csinál. Nem kellene elmagyarázni a fiúknak, hogy álljanak fel FG-nál?