Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
pecsi92
505
Eddig kezdettem Cobbot fantasyben, ma persze kimaradt 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 656
KIveszik a nyomásunkat......és más terve nincs Butlernek, mint tudjuk....no ennyi volt ez.....
több mint 3 éve
SBL
2 213
COBB!!!!
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Tomlin életében nem csinált ilyet...mindig áll bambán....WowTomlin ez szép volt tőle ,ezt 10/10beszopják RodgerstőlBiztos sokat videózta ezeket a szitukat Tomlin.
nando89
SBL
több mint 3 éve
SBL
2 213
WowTomlin ez szép volt tőle ,ezt 10/10beszopják RodgerstőlBiztos sokat videózta ezeket a szitukat Tomlin.
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
WowTomlin ez szép volt tőle ,ezt 10/10beszopják Rodgerstől
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Tomlin érezte a játékot...időt kért....miafranc......ilyet Én még nem láttam.... 😀
több mint 3 éve
Deguara legalább nem sérült. Az is valami.
több mint 3 éve
Spy
2 337
Augusztus végén volt a draft 😊 Bent nem vállaltam be idén már, egyéni preferencia végett. Conner meg nem volt, Harris-t meg elvitték már, no.Rodgers a kezdő QB-m Fantasy-ben. Jones a kezdő futóm 😊 Én valahogy próbálok boldog lenni ma.áruló 😀
Spy
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
No megérkeztünk a szokásos O játékunkhoz. Katasztrófális passz JuJu felé.....majd nem érzi a nyomást megint...nem lép fel....és lóbálja a labdát.....ott a strip sack.....Jogos persze, de azért megkérdezném Trei Turnert, hogy mi a kurva anyjáért vesz fel 4 milliót? Erre egy rookie is bőven
Klemó
több mint 3 éve
thr_buddha
120
Pedig szép kezdés volt...
több mint 3 éve
Szép munka!
több mint 3 éve
Klemó
5 656
No megérkeztünk a szokásos O játékunkhoz. Katasztrófális passz JuJu felé.....majd nem érzi a nyomást megint...nem lép fel....és lóbálja a labdát.....ott a strip sack.....
több mint 3 éve
nando89
3 894
Keke végre mutat vmit
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
aludni kellett volna....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Akárhogy is lesz, ma már nem lehet nagyobb szívás kikapni, mint szerencsétlen Titans-nek...Biztos? Az Atlanta utolsó perces védekezését láttad? Szegények...
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Mennyivel jobb volt a UPC...nincs valakinek ötlete, hogy lehet átváltani angol kommentárra Vodafone-on?
több mint 3 éve
Indubitably
454
Mikor látványosan egyenként osztotta ki a srácok feladatát már tudtam h egyedül megfutja 😀
I... don't care... John.
több mint 3 éve
RBodgers.
több mint 3 éve
SBL
2 213
Közel a 40-hez még elég jól szedi a lábait.
több mint 3 éve
Hihetetlen első negyed, nem volt egy reklám se, meg tudnám szokni.Romonak is tetszik a reklámmentesség
Peszinter Ferenc