NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1 hónapja
De miért nem futunk 2 yardról Masonnel?becuz fuck you thats why
Platypus
1 hónapja
De miért nem futunk többet Masonnel?
Platypus
1 hónapja
Platypus
295
De miért nem futunk 2 yardról Masonnel?
1 hónapja
hm?Ti mit néztek?Hát, van valami igazságod...Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
SBL
1 hónapja
Én Korda György-koncertet.Ti mit néztek?Hát, van valami igazságod...Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
SBL
1 hónapja
😕Hát, van valami igazságod...Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Már megint Mason mágia
1 hónapja
SBL
2 216
Ti mit néztek?Hát, van valami igazságod...Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Hát, van valami igazságod...Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
petey
1 hónapja
Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.kurvára nem volt holding
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jézus. Ez a zászló nagyon kellett.
1 hónapja
elnézést?természetesen sárga.
Saubert baszd meg már magad. egy Deebo TD_nél is ezt már eljátszottad.
1 hónapja
Reméljük, egyben az utolsó is.🙂Watsonnak meccslabdája volt, de örülhetünk, hogy végül nem lett INT. (Az első incomplete után inkább FG-ra mentem volna, de mindegy is...)elvileg az első dropja volt ez idén.
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
1 hónapja
Watsonnak meccslabdája volt, de örülhetünk, hogy végül nem lett INT. (Az első incomplete után inkább FG-ra mentem volna, de mindegy is...)elvileg az első dropja volt ez idén.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Á nem! Komolyan nem! Nem csak a sérültek, ez a vesztes SB utáni év amúgy is rázós. Lélekben sincsen együtt a társaság, nem segítenek egymásnak, mások eltűnnek meccsekre. ( Nem a sérültekre gondolok ) Idén nem megy. A 2. félidőre gondoltam, vak tyúk is talál.....Gondolod, hogy ebben a szezonban találkozunk még?3 hosszú passz egymás után INT nélkül. Nyugodtan megyek félidőre.Jó homályon vagyunk, használjátok ki mert nem lesz mindig így.
Tactful Cactus
Tapsi Hapsi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
20 perc múlva.Gondolod, hogy ebben a szezonban találkozunk még?3 hosszú passz egymás után INT nélkül. Nyugodtan megyek félidőre.Jó homályon vagyunk, használjátok ki mert nem lesz mindig így.
Tactful Cactus
Tapsi Hapsi
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Gondolod, hogy ebben a szezonban találkozunk még?3 hosszú passz egymás után INT nélkül. Nyugodtan megyek félidőre.Jó homályon vagyunk, használjátok ki mert nem lesz mindig így.
Tactful Cactus
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Ludas Matyi is, szép karikatúrával Balázs-Piri Balázstól!Hahota 86 mit meg nem adott volna ezekért a "poénokért"Nem értem a védelem kitül mástól várta a TD-t…Nem a Saleh kellett volna nektek tanácsadónak, hanem TE!
amaru
Tapsi Hapsi
😀
petey
1 hónapja
Watsonnak meccslabdája volt, de örülhetünk, hogy végül nem lett INT. (Az első incomplete után inkább FG-ra mentem volna, de mindegy is...)
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
3 hosszú passz egymás után INT nélkül. Nyugodtan megyek félidőre.Jó homályon vagyunk, használjátok ki mert nem lesz mindig így.
Tactful Cactus
1 hónapja
Hahota 86 mit meg nem adott volna ezekért a "poénokért"Nem értem a védelem kitül mástól várta a TD-t…Nem a Saleh kellett volna nektek tanácsadónak, hanem TE!
amaru
Tapsi Hapsi
😀
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
3 hosszú passz egymás után INT nélkül. Nyugodtan megyek félidőre.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!