NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1 hónapja
most néztem meg. meglepő módon a Ravens 92-vel az első, nekünk 60 van eddigDe az alapszakasz össz büntiben lehet vezetjük a ligát!?9/77 yard a bünti.... eddigátlagos nap
Tapsi Hapsi
petey
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Az offense ledobta a vasmacskátnagyon, összesen nem haladtunk félpályát a 2. félidőben.
gamerkr
Tactful Cactus
Végre eltűnt a robot erre itt van a Breki, nekem sem a kedvencem.Engem nem érdekel, mit mond, az a baj, hogy még mindig őt kell néznem...🙂brady jó nagy közzhelyeket puffogtat... romot jobban szeretemTipikus az egyik beszélni a másik csinálni tudja, remélem Breki is hamar szakértő lesz. 😀
Indubitably
Tapsi Hapsi
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Engem nem érdekel, mit mond, az a baj, hogy még mindig őt kell néznem...🙂brady jó nagy közzhelyeket puffogtat... romot jobban szeretemTipikus az egyik beszélni a másik csinálni tudja, remélem Breki is hamar szakértő lesz. 😀
Indubitably
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
De az alapszakasz össz büntiben lehet vezetjük a ligát!?9/77 yard a bünti.... eddigátlagos nap
Tapsi Hapsi
petey
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Az offense ledobta a vasmacskátnagyon, összesen nem haladtunk félpályát a 2. félidőben.
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
brady jó nagy közzhelyeket puffogtat... romot jobban szeretemTipikus az egyik beszélni a másik csinálni tudja, remélem Breki is hamar szakértő lesz. 😀
Indubitably
1 hónapja
Francba. Pontokkal lezárhattuk volna a meccset. Helyette ez. Nem emlékszem, mikor volt ennyi sack.
1 hónapja
Az offense ledobta a vasmacskát
1 hónapja
Indubitably
464
brady jó nagy közzhelyeket puffogtat... romot jobban szeretem
I... don't care... John.
1 hónapja
Indubitably
464
Walker amúgy jó ma, persze elkapni nem tud.cut
Tactful Cactus
I... don't care... John.
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Walker amúgy jó ma, persze elkapni nem tud.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
geci, egyszer. legalább egyszer emlékezzek arra hogy az ilyen toss palyek mentek is valahovamár csak a Deebo jet sweep hiányzik
1 hónapja
Lehet McKinneyvel van egy háziversenyük intekre és nem akar lemaradnide simán vezet xdd
amaru
1 hónapja
amaru
153
Lehet McKinneyvel van egy háziversenyük intekre és nem akar lemaradni
1 hónapja
Itt az idő hogy Wicks összekapja magát
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Valaki szóljon már Love-nak, hogy már megvan a franchise INT-sorozat rekord.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Csoda lesz, ha ezt a meccset megússzuk INT nélkül.
1 hónapja
FuttasukMár
Azt
A
Labdát
1 hónapja
Kittle ma is zseni
1 hónapja
Lehet, hogy túl sokat várok a sisakoktól.Nem tűnt súlyosnak. Aztán ki tudja...Agyrazkodas lesz, rendesen beverte a fejet
nagylaza, főpohárnok
casaubon