NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1 hónapja
Igyekszem a tudományt is becsempészni.Ha a többi három negyedet is úgy zárjuk, ahogyan az elsőt, akkor nyerünk.Micsoda matematikus..... -😊
nagylaza, főpohárnok
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Hát, hamar elfelejtették a megváltót! 😀Ittas vezetés?Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
gamerkr
Tactful Cactus
1 hónapja
Zöld zöld.De Green Bay mezben szebb volt! 😀Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
gamerkr
Tapsi Hapsi
1 hónapja
AyahuascaIttas vezetés?Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
gamerkr
Tactful Cactus
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
De Green Bay mezben szebb volt! 😀Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
gamerkr
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Ittas vezetés?Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
walker szar reciever cutEdge-nek sem jobb azt hallottam iktriadtól.
Indubitably
1 hónapja
Nekem azért hiányzik Áron bamba pofája..,Jövő héten láthatod, ha nem ültetik le
Tapsi Hapsi
1 hónapja
A Cooper Rush kiszorította.jézusomLehet meg kellett volna tartani Lance.- t, talán Ő is tudna ennyit, belefért volna az újonc éveiben.....
petey
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
jézusomLehet meg kellett volna tartani Lance.- t, talán Ő is tudna ennyit, belefért volna az újonc éveiben.....
petey
1 hónapja
Az már utána jött.Nah ezt szépen megpasszolta nyomással az arcában.Ja, Quay Walkernek 😀
Sixo
zacknorb
1 hónapja
Nah ezt szépen megpasszolta nyomással az arcában.Ja, Quay Walkernek 😀
Sixo
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Ha a többi három negyedet is úgy zárjuk, ahogyan az elsőt, akkor nyerünk.Micsoda matematikus..... -😊
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ha a többi három negyedet is úgy zárjuk, ahogyan az elsőt, akkor nyerünk.
1 hónapja
Love... Az üres embert azért el lehetett volna találni.Itt most mindenkit is küldtek, jo hogy nem lett sack
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Most nézem a stream chat egyik első mondata a meccs elejéről: " Watch Brandon Allen dominate this ". Nah lássuk.