NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Love idén is bekapcsolta a nyelv mozgással működő radarjátHa félrenyal INT.
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Love idén is bekapcsolta a nyelv mozgással működő radarját
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Még! Nekem már az, de legyen igazad! Én azért többet vártam tőle!Moody nem bust azértMiért ez a Brandon Allen jobb!? Talán jobb lett volna, Moody mellett már fel sem tűnne egy újabb bust! 😀A Cooper Rush kiszorította.jézusomLehet meg kellett volna tartani Lance.- t, talán Ő is tudna ennyit, belefért volna az újonc éveiben.....
petey
Tapsi Hapsi
Sixo
Tapsi Hapsi
petey
1 hónapja
Latom sajnos en is. A vedelem is lyukas, de ha vegig a palyan kell lenni, akkor ez annyi lesz....Go Niners! Kell ma minden segitseg...hát van egy rossz hírem
Kájzerszóze
petey
1 hónapja
Ha mi kérünk időt se lepett volna meg.Nagyon furán nézett ki, ahogyan a D felállt.
Tactful Cactus
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Olyan mint a phily elleni nfc döntő sérülés nélkül..... 0 támadójáték + ma a védelem súlytalan, az ST.- t meg inkább hagyjuk.
1 hónapja
Ha mi kérünk időt se lepett volna meg.Csak ne McCarthy tegye és nincs gond.
Tactful Cactus
1 hónapja
Moody nem bust azértMiért ez a Brandon Allen jobb!? Talán jobb lett volna, Moody mellett már fel sem tűnne egy újabb bust! 😀A Cooper Rush kiszorította.jézusomLehet meg kellett volna tartani Lance.- t, talán Ő is tudna ennyit, belefért volna az újonc éveiben.....
petey
Tapsi Hapsi
Sixo
Tapsi Hapsi
1 hónapja
Húh, eddig brutális a különbség.
1 hónapja
Néha már elhiszem, hogy megint van egy 87-esünk.Még mindig nincs ?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Tapsi Hapsi
742
Miért ez a Brandon Allen jobb!? Talán jobb lett volna, Moody mellett már fel sem tűnne egy újabb bust! 😀A Cooper Rush kiszorította.jézusomLehet meg kellett volna tartani Lance.- t, talán Ő is tudna ennyit, belefért volna az újonc éveiben.....
petey
Tapsi Hapsi
Sixo
1 hónapja
Go Niners! Kell ma minden segitseg...hát van egy rossz hírem
Kájzerszóze
1 hónapja
Rúgót altattatok.Az a fránya harmadik kísérlet.És azok a frány időkérések 😊
Sixo
gamerkr
1 hónapja
Tactful Cactus
14 012
Ha már,Igyekszem a tudományt is becsempészni.Ha a többi három negyedet is úgy zárjuk, ahogyan az elsőt, akkor nyerünk.Micsoda matematikus..... -😊
nagylaza, főpohárnok
Tapsi Hapsi
nagylaza, főpohárnok
A lézer passz a következő dobásnál homályt eredményez.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Az a fránya harmadik kísérlet.És azok a frány időkérések 😊
Sixo
1 hónapja
nem tudom mikor volt utoljára hogy 0 pontot csináltunk, szerintem ma visszahozzuk ezt a szép dolgot
1 hónapja
Néha már elhiszem, hogy megint van egy 87-esünk.