Houston Texans - Buffalo Bills
6 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanSzar volt tény de új edzői stáb első meccse, szvsz várható volt hogy az elején borzalmas lesz egy ideig
csebi
Ha 2 hónap múlva is ennyire gatya lesz akkor nyilván lehet pánikolni😀
6 napja
igen. ott eleg lehet.vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanelső wild card meccsen lazán elég lehet, Houstonban.
csebi
gamerkr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanelső wild card meccsen lazán elég lehet, Houstonban.
csebi
6 napja
Wtf... 🤩
6 napja
Ezért Josh Allen a QB1 jelenleg az NFL-ben.És Yahoo fantasyben keeper ligában a QB-m
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 napja
És a Bills D megnyeri!
6 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a POban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1Nyilván.
FloresR
6 napja
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1akkor gondolom Stafford is, nem hogy mvp
FloresR
6 napja
Collins hajra
6 napja
FloresR
377
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1
6 napja
Persze ilyenkor mindjárt jött a td,ez karma bakkerEz Josh
manuszka86
6 napja
Ezért Josh Allen a QB1 jelenleg az NFL-ben.
6 napja
mki tudta h a majdnem int utan jon a td
6 napja
Köszi Lassiter, te lyukaskezű
6 napja
Még most se fogadnék egyik csapatra se ki nyer…még Allen se döntötte el hogy mi legyen
Janek
6 napja
ott ücsörögjaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
6 napja
Meg sem tudnak szólalni az izgalomtól. 😀jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
6 napja
Csendben nézzük. 🫣jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
6 napja
jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad