Houston Texans - Buffalo Bills
10 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanSzar volt tény de új edzői stáb első meccse, szvsz várható volt hogy az elején borzalmas lesz egy ideig
csebi
Ha 2 hónap múlva is ennyire gatya lesz akkor nyilván lehet pánikolni😀
10 napja
igen. ott eleg lehet.vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanelső wild card meccsen lazán elég lehet, Houstonban.
csebi
gamerkr
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a PObanelső wild card meccsen lazán elég lehet, Houstonban.
csebi
10 napja
Wtf... 🤩
10 napja
Ezért Josh Allen a QB1 jelenleg az NFL-ben.És Yahoo fantasyben keeper ligában a QB-m
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 napja
És a Bills D megnyeri!
10 napja
vegul megcsinalta a bills vedelem de ez nem lesz eleg majd a POban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 napja
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1Nyilván.
FloresR
10 napja
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1akkor gondolom Stafford is, nem hogy mvp
FloresR
10 napja
Collins hajra
10 napja
FloresR
377
Ez a védelem liga alja szemét nem hogy top1
10 napja
Persze ilyenkor mindjárt jött a td,ez karma bakkerEz Josh
manuszka86
10 napja
Ezért Josh Allen a QB1 jelenleg az NFL-ben.
10 napja
mki tudta h a majdnem int utan jon a td
10 napja
Köszi Lassiter, te lyukaskezű
10 napja
Még most se fogadnék egyik csapatra se ki nyer…még Allen se döntötte el hogy mi legyen
Janek
10 napja
ott ücsörögjaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
10 napja
Meg sem tudnak szólalni az izgalomtól. 😀jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
10 napja
Csendben nézzük. 🫣jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad
csebi
10 napja
jaja sztem is. hova tunt a Bills es Texans szurkolotabor innen?na megerkeztem, latom hatalmas az erdeklodes 😀Pedig a meccs fantasztikusan jó!
csebi
iktriad