Houston Texans - New England Patriots
több mint 8 éve
Köszi Pats a Wt!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
aztnehéz felfogni, hogy miért dobálja el a labdát, ha már a zsákban vannehéz úgy passzolni, ha nem véd meg a fal. ennyire nehéz ezt felfogni?és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Jó ez a Tex D- szerintem, de nincs aki támadjon és nyilván szétesnek a végére
Mazzu
iktriad
Mazzu
Löfli
több mint 8 éve
nehéz úgy passzolni, ha nem véd meg a fal. ennyire nehéz ezt felfogni?és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
iktriad
Mazzu
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
régóta sejtem én is, Watt mindenhol elférne 😀 pont miatta fáj nyilván, hogy ma ilyen impotens a támadó egység, de tény a dlineja aPatsnek ma ottvanés? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Be kell rakni Wattot TEben. 😊
Mazzu
iktriad
több mint 8 éve
és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Be kell rakni Wattot TEben. 😊
Mazzu
több mint 8 éve
Zsák fesztivál van ma.
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
és? Mióta fennvagyok, volt egy elkapása.. 1 fecske=nyár? és csak a mai meccsről van szó, nem a szezonról..Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
iktriad
több mint 8 éve
Hopkins 1000 elkapott yard felett van, 10 TDvel idén.az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
Mazzu
több mint 8 éve
Szépen felépítjük az 1/1-estCsak bele ne sérüljön megint.
Wyatt
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
az Oline dobálta szét a labdát is, mielőtt leült volna szépen? 😀felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
iktriad
több mint 8 éve
felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...Inkább az O-lineja az.
Mazzu
több mint 8 éve
Talán Mangini?Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.Tavaly még nem is volt külön OC-jük, BoB idén jelölt ki valakit maga helyett a látszat kedvéért. De amúgy tényleg ki az a Belichick fióka, aki a fészekből kirepülve a legjobb eredményt érte el?
Jakehomer
baggio
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
felkelek korán és ekkora verést kap a Texans... sajnálom őket, Hoyer patetikus...
több mint 8 éve
Remélem idén lesz Steelers- Pats meccs. Nagyon megnézném. És persze Bradyvel és Big Bennel.
több mint 8 éve
Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.Tavaly még nem is volt külön OC-jük, BoB idén jelölt ki valakit maga helyett a látszat kedvéért. De amúgy tényleg ki az a Belichick fióka, aki a fészekből kirepülve a legjobb eredményt érte el?
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mennyit fizethet Vegas az nfc east vs afc south Super Bowlra?3 kaszinót.
baggio
több mint 8 éve
Texans OC is Pats nevelés? Tuti direkt csinálják, hogy ilyen balfaszokat alkalmaznak, teleszórják idióta edzőkkel az egész ligát.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Mennyit fizethet Vegas az nfc east vs afc south Super Bowlra?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Hihetetlen, hogy negyedszer is eljátsszák ezt három fail után
Tepper takarodj!