Houston Texans - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
Na igen, de ellentétben Haleyvel tudott mást is, mint a dink and dunkHát az egy büdös gyökér paraszt volt akkor is meg később is.Hát Laci Arians-ra gondolt az utolsóra 😀jézusom...már 11 éve nincs normális OC...elkeserítőHiányzik Haley 😕 Én védtem mindig egyedül 😕
Klaci79
Szokol
Klemó
Szokol
Haleynek csak ez ment, miközben zsenik voltak a kezei alatt...mellesleg azóta se kellett a kutyának se, ez sokat elmond róla
több mint 1 éve
Na jó pihit mindenkibe! Canada takarodj!
több mint 1 éve
Hát az egy büdös gyökér paraszt volt akkor is meg később is.Hát Laci Arians-ra gondolt az utolsóra 😀jézusom...már 11 éve nincs normális OC...elkeserítőHiányzik Haley 😕 Én védtem mindig egyedül 😕
Klaci79
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Hát Laci Arians-ra gondolt az utolsóra 😀jézusom...már 11 éve nincs normális OC...elkeserítőHiányzik Haley 😕 Én védtem mindig egyedül 😕
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
jézusom...már 11 éve nincs normális OC...elkeserítőHiányzik Haley 😕 Én védtem mindig egyedül 😕
Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914
1 385
egy újabb facemask maradt észrevétlen 😀Ettől függetlenül is bucira lettünk verve
na most őrjöngők ki magukat ellenünk a zebrák
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
jézusom...már 11 éve nincs normális OC...elkeserítő
több mint 1 éve
Pedig ahogy a teste csavarodott, az elég egyértelmű volt.
több mint 1 éve
Klemó
5 653
na ez talán arra jó, hogy felébrednek...Stroud viszont kurva jó...nem mondom, hogy nagy meglepetés, de érett, jó játéka szép időket vetít előre Houstonban2-3 év óta az első QB, akire azt mondom, hogy ez igen. Érett, nyugodt. Érzi a nyomást, érti a D-t. Tetszik, amit csinál. Hozzá nyilván passzol az OC is és az elkapók is. Ilyen szép útvonalat mutass nekem Laci egyetlen elkapótól nálunk...
Klaci79
több mint 1 éve
Stroud elég pontos ám!
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
na ez talán arra jó, hogy felébrednek...Stroud viszont kurva jó...nem mondom, hogy nagy meglepetés, de érett, jó játéka szép időket vetít előre Houstonban
több mint 1 éve
Reggio1914
1 385
Fumble down 😀A fumble-lel first down játéknak mi a neve?Nem, csak elemzek... 😀 😀Megint a D-ben úgy mennek a passzok, hogy 3-4 yardra nincs DB....Idegeskedsz?
Klemó
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
A fumble-lel first down játéknak mi a neve?Nem, csak elemzek... 😀 😀Megint a D-ben úgy mennek a passzok, hogy 3-4 yardra nincs DB....Idegeskedsz?
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Nem, csak elemzek... 😀 😀Megint a D-ben úgy mennek a passzok, hogy 3-4 yardra nincs DB....Idegeskedsz?
Klemó
Szokol
több mint 1 éve
Megint a D-ben úgy mennek a passzok, hogy 3-4 yardra nincs DB....Idegeskedsz?
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Megint a D-ben úgy mennek a passzok, hogy 3-4 yardra nincs DB....
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Újabb route pont az FD. vonalon...szép cut back route....
több mint 1 éve
Reggio1914
1 385
Bobby Slowik nevét szerintem jegyezzük meg. Nekem nagyon tetszik, ahogy hív, ahogy terhermentesíti Stroudot. Ott látszik a coaching.Egy ilyen figura dejó lenne nálunk.
Klemó
több mint 1 éve
Bobby Slowik nevét szerintem jegyezzük meg. Nekem nagyon tetszik, ahogy hív, ahogy terhermentesíti Stroudot. Ott látszik a coaching.Elő kellene kapni azt az ürgét, aki takarított Washingtonban, amikor az a bizonyos edzői kar összeállt ott.
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 653
Bobby Slowik nevét szerintem jegyezzük meg. Nekem nagyon tetszik, ahogy hív, ahogy terhermentesíti Stroudot. Ott látszik a coaching.
több mint 1 éve
Majd jövőre
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klaci79
22 213
jöhet Trubi...teljesen mindegy, látszik, hogy amíg Kanada itt a OC, ez a csapat tehetetlen előre...és ez persze rányomja a bélyeget a védelemre is...mióta itt ez a fasz, még nem csináltunk 30 pont fölött....
több mint 1 éve
3 és 18.....és megcsinálják.....ott jön vissza elkapó....meg is kapja...Eddig idegeskedtem, a mai napra elengedtem. A bosszantó az, hogy milyen egyszerű játékokkal falnak fel minket, de ennek bele kellene férnie, ha lenne támadósorunk.
Klemó