Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
6 napja
Gratula, Ravens-fanok!🤝
6 napja
Másban is felremlik a tavalyi Bills elleni nyitómeccs?
6 napja
gedam
6 530
azért ilyeneket ne dobjunk már be sárgának az egy teljesen jó védekezés volt
6 napja
gedam
6 530
Az öreg chris moore gyerekek.. alig várom Höri reakció videoját, mikor Chris Mooore Deshaun Jacksonnak nézett ki.micsoda elkapósorunk van.
cikesz
6 napja
Az öreg chris moore gyerekek.. alig várom Höri reakció videoját, mikor Chris Mooore Deshaun Jacksonnak nézett ki.
6 napja
DJ a picket leszamitva nem jatszik rosszul, ezt el kellett volna kapni Piercenek.. nekem ez volt a legfontosabb kerdes, hogy Jones, hogyan ter vissza. Jovo heten konnyebb D jon velunk szembe, csak elore..Mondjuk ha playoffba akarunk menni (marpedig ez a cel, nem? Ezzel a felutessel kapott meg egy eselyt a GM), akkor szerintem nem lehet kifogas az, hogy jo az ellenfel vedelme. De amugy a tamadofalunk ma nem szar, es DJ-nek megvan az ideje, akkor meg o nem rossz, csak ha uldozik vegig es panikolni kezd.
Bence94
6 napja
DJ a picket leszamitva nem jatszik rosszul, ezt el kellett volna kapni Piercenek.. nekem ez volt a legfontosabb kerdes, hogy Jones, hogyan ter vissza. Jovo heten konnyebb D jon velunk szembe, csak elore..
6 napja
Hat Pierce egyelore nem mutatja meg, hogy #1wr tud lenni.
6 napja
gedam
6 530
Vmit kell kezdeni ezzel a sok zászlóval, hihetetlen mennyi játékot hagyunk a pályánezzel a fallal sajnos ez így marad, hacsak nem igazodik a játékhívás a képességekhez
Benibácsi
6 napja
Asszondja a kommentator, hangos a kozonseg, aztan kozben fel haz sincs szerintem. Xd
6 napja
Vmit kell kezdeni ezzel a sok zászlóval, hihetetlen mennyi játékot hagyunk a pályán
6 napja
gedam
6 530
azért nálunk minden szirszarra zászlót dobálnak, itt meg nem gyenge holdinggal akadályozták a sacket, strip-sacketmondom
gedam
6 napja
gedam
6 530
szuperKérdéses Zay Flowers visszatérése a 2.felidore combhajlítóizom-sérülés miatt, miután domináns első félidőt produkált.Lane is kiesett
RedFive
KeyG
6 napja
gedam
6 530
azért nálunk minden szirszarra zászlót dobálnak, itt meg nem gyenge holdinggal akadályozták a sacket, strip-sacket
6 napja
Mondjuk Hendricksont is megfojtotta a falember, szoval koszi
6 napja
Hendrickson futás ellen olyan homály
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Kérdéses Zay Flowers visszatérése a 2.felidore combhajlítóizom-sérülés miatt, miután domináns első félidőt produkált.Lane is kiesett
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Végülis csak 31 pontot kaptunk egy félidő alatt 😀 😀 alig szánalmasValojaban 40+ lenne ez, ha ket td-t nem fujtak volna vissza a Ravensnel, az a vicc. 😃
bobi0092
6 napja
Kérdéses Zay Flowers visszatérése a 2.felidore combhajlítóizom-sérülés miatt, miután domináns első félidőt produkált.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
6 napja
Végülis csak 31 pontot kaptunk egy félidő alatt 😀 😀 alig szánalmas
6 napja
gedam
6 530
loop edzett lábra, ez combos volt, pedig nem is messziről futott neki
6 napja
Azert a Ravens is kb csak rajta volt eddig, hogy visszahozzon a meccsbe minket, kezdve a ket visszavont TD-tol, itt a felido vegi totojazasig.
6 napja
Azért a 2 min offenst mèg gyakorolni kell
6 napja
Nem is mondtam, hogy vele van baj. De szetveretni nincs ertelme.A masodik felidore johetne Richardson amugy.Nem Jones-szal van a baj… a vedelem szabit vett ki a hetre..
Stez
Bence94
Amugy a Ravens ol akkora holdingokat tol folyamatosan, neha-neha egyre bedobjak a flaget. Latszik, hogy a zebrak megkaptak, hogy nyomni kell a tamadosorokat, mostmar az is alig zavarja oket, ha a tamadofalember letepi a vedo fejet, ugy nyomja vissza.
Szerkesztette: Stez
6 napja
A masodik felidore johetne Richardson amugy.Nem Jones-szal van a baj… a vedelem szabit vett ki a hetre..
Stez