Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
több mint 6 éve
nhm
1 254
nincs gond! 😊ez vicc... balett, b+!sztem jogos volt, semmi szukseg nem volt ott mar a safetyre, foleg nem igy, kb foldon levo jatekost szetfejelt. lehet hazahuz a szivem, foleg h Luckon volt, de ugyan ugy ezt mondanam ha Dalton v barki mas kapna egy ilyet vkitol
nhm
Borbinho
sztem nem fejelte szét! nekem is hazahúz... 😊
több mint 6 éve
Farley liga legjobb 2.szamu S-je baszki, tavaly is kurva jo volt, most fumblit osszehozta, Leonard a recoveryvel
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Lehetséges kiállítás. Nem kötelező. Kiállították. Ez van. De luck mit keresett utána a pályán az a botrányos
Lou Anarumo for president
több mint 6 éve
Az gyönyörű fumbli
több mint 6 éve
Nyak-fej teruletre mert szabalytalan utkozes, az kiallitas. A biro sem mondta be elsore, de a LJ mondta neki, hogy oreg ez a szabaly, allitsd ki. Es tenyleg ez.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
miről maradtam le.. mi ez az int?D# inttel nyitott, majd egy OH után Bandi visszaadta
stream valakinek?
szampi#33
stream legalul
több mint 6 éve
ez vicc... balett, b+!sztem jogos volt, semmi szukseg nem volt ott mar a safetyre, foleg nem igy, kb foldon levo jatekost szetfejelt. lehet hazahuz a szivem, foleg h Luckon volt, de ugyan ugy ezt mondanam ha Dalton v barki mas kapna egy ilyet vkitol
nhm
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
tokosek leszunk ha nekimegyunk, de ha nem jon be, a 2 redzone posession 0 pont eleg szarul fog mutatniazt majd ha Ványa bácsinak megvan a rekord
Borbinho
több mint 6 éve
tokosek leszunk ha nekimegyunk, de ha nem jon be, a 2 redzone posession 0 pont eleg szarul fog mutatni
több mint 6 éve
Mondjuk Lucknak nem kellene a concussion protocoll-on atmennie?Brissett is azt mondja a vonalnal.
Borbinho
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Mondjuk Lucknak nem kellene a concussion protocoll-on atmennie?Neki már úgyis mindegy
Borbinho
több mint 6 éve
nhm
1 254
ez vicc... balett, b+!
több mint 6 éve
Mondjuk Lucknak nem kellene a concussion protocoll-on atmennie?pssssztt, majd a drive után
Borbinho
több mint 6 éve
Mondjuk Lucknak nem kellene a concussion protocoll-on atmennie?
több mint 6 éve
na ez miert nem ejection? olyan sisak a sisak volt, mint a bun.KOSZONOM!
Luck bazdmeg hihetetlen h semmibol nem tanul
Borbinho
több mint 6 éve
Ejection lett vegul, logikus.
több mint 6 éve
na ez miert nem ejection? olyan sisak a sisak volt, mint a bun. Luck bazdmeg hihetetlen h semmibol nem tanul
több mint 6 éve
Haeg az LT, logikus, majdnem ugy nez ki mint AC74 (feher, hosszu haj).
több mint 6 éve
a def eleg jol kezdett, egy turnover meg egy fg stop. a nagy playeket nyeljuk mondjuk futasbol eddig.
több mint 6 éve
kelleni fog par meccs Bandinak, megint erolteti az elso olvasast, remelem nem azon a 3 ponton fog mulni, sima FG is jo lett vna....
több mint 6 éve
Erős kezdés. De így korrekt.