NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 6 éve
ez a vedelem egy korrekt cornernyire es egy korrekt SS-nyire van a jo egysegtol. futas ellen fasza, passz ellen kellene turbozni
több mint 6 éve
3.&7 -- Hopkins elkapas3.&6 -- Watson futas
De tenyleg, mire szamitottunk? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
hat ez nagyon mesteri vedekezes volt
több mint 6 éve
kozben a Jax nyer ami varhato volt, de a Titans is gyozelemre all az Eagles ellen, ami azert nekem meglepo...ez van. ennyin mulik... mi is jobbak voltunk az Eaglesnel
Borbinho
több mint 6 éve
kozben a Jax nyer ami varhato volt, de a Titans is gyozelemre all az Eagles ellen, ami azert nekem meglepo...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Zsir. Wilkins befutott volna siman.Es akkor most beszelhetunk arrol, hogyha Kelly nem balfaszkodik, vagy az elso felidoben elkapjak a WR-ek a labdakat...
Reg megnyertuk volna a meccset. Ugyanugy adjuk az ellenfelnek ezt is, ahogy az Eagles ellenit. Pedig jobbak vagyunk.
több mint 6 éve
na ez az Ebron TD jot tett a fantasymnak 😀 szepen leszedte, meg kell hagyni. nem volt annyira konnyu elkapas
több mint 6 éve
na jon-e vmi trukkos jatek, ha esetleg goal line szituba kerulunk? (akar 2pontosnal?😀)
több mint 6 éve
3 darab 3 és 10+-t nem tudunk megoldani MI A ...
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Chester viszont ugy latszik elore tud lepni. Talan volt 1 droppja az 1.felidoben ,de mar legalabb a 3. first down elkapasa 3.kiserletnel
több mint 6 éve
egy drive-on belul Nelson, Good, es Clark holding. -30 yard. az igen
több mint 6 éve
eskuszom, ha nem basszuk ki CLarkot holnap...
több mint 6 éve
Good a jo kurva anyad most mar, hogy baszodnal meg
több mint 6 éve
Bell ilyen fal mögé mint ami nekünk vagy nektek van fölösleges.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
senkit. nem kell Bell ennyiert ugy, hogy meg gigapenzt is kerimadom ot, de en nem adnam ezt meg erte. maximum 3. kort
több mint 6 éve
sztem dragulni fognak a WR szerzodesek, igy egy draftolt (no1) elkapon 15+t tudnank sporolni. inkabb en azon gondolkozok, h kit adnek oda a Steelersnek az egyik 2.koros picken kivul Bellert 😀melyik FA WR valt be annyira pl az idei evrol? John Brownok nem fognak segiteni. ARob meg egyelore nem az igazi. Inkabb huzzuk ki a magunk OBJ/AJ/Julio/Hopkins/Ridley-et.komolyan 3.5 meccs utan azt kell ecsetelni, ki valt be?
Borbinho
hat nem Ryan Grant valt be
en nem orulnek, ha elso korben elkapot huznank, akkor sem, legalabbis ha top15-ben draftolunk, akkor biztosan nem
Stez
szerk: Ebront 😀 egyertelmu
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
melyik FA WR valt be annyira pl az idei evrol? John Brownok nem fognak segiteni. ARob meg egyelore nem az igazi. Inkabb huzzuk ki a magunk OBJ/AJ/Julio/Hopkins/Ridley-et.komolyan 3.5 meccs utan azt kell ecsetelni, ki valt be?
Borbinho
hat nem Ryan Grant valt be
en nem orulnek, ha elso korben elkapot huznank, akkor sem, legalabbis ha top15-ben draftolunk, akkor biztosan nem
több mint 6 éve
Fairley is szanalmas ma.most rossz szogben ment a nala sokkal gyorsabb WR utan az teny, de volt mar 2 nagy vedekezese passz ellen (igaz egyiknek INT-nek kellett vna lennie), illetve los kornyeken is jol dolgozik futas ellen. inkabb az a baj, h kb mindig ugyan azokra a zonaresekre kapjuk a yardokat. cb/fs koze, lb/s koze.
Stez
több mint 6 éve
melyik FA WR valt be annyira pl az idei evrol? John Brownok nem fognak segiteni. ARob meg egyelore nem az igazi. Inkabb huzzuk ki a magunk OBJ/AJ/Julio/Hopkins/Ridley-et.Foleg h a catch szabaly + a defenseless receiver szabaly miatt lubickolnak iden a WR-ek, nem veletlen kapott akkora penzt Watkins v Cooks, fel fognak menni a WR szerzodesek sztem.
több mint 6 éve
En nem orulnek elso korben WR-nek. Egyreszt szerintem egyik sem er top10-es picket, masreszt az elkapo az a poszt, amibol altalaban azert a piacon tobb korrekt is van, nem ugy corner peldaul vagy OT.en WR-nek is orulnek. Ha Castonzo felepul akkor o meg jo hosszutavon, RT kelleni fog az igaz.Ott a Desir pick! 😀 #ELITNem vagyok biztos benne, hogy hagyjuk. Szerintem o nem kerul majd annyiba, mint Melvin. Illetve Melvin allandoan serult volt, negy jo meccsert akart rohadt sokat. Desir szerintem nem ez lesz azert.
kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕
Borbinho
De itt attol is fugg minden, hol fogunk draftolni. Mert en siman ravagnam most, hogy cornert hozunk elso korben, akar a top10-ben is. Corner vagy OT.
Stez
Borbinho
De en most mar kifejezetten cornert szeretnek. Es bogok, hogy honapokig basztunk Breelandet elhozni a piacrol.
több mint 6 éve
Wilkins kozben -6 yardon 😀 😀 a 3.szamu (rookie) WR-juk ver meg minket, nem is Hopkins v Fuller...
több mint 6 éve
en WR-nek is orulnek. Ha Castonzo felepul akkor o meg jo hosszutavon, RT kelleni fog az igaz.Ott a Desir pick! 😀 #ELITNem vagyok biztos benne, hogy hagyjuk. Szerintem o nem kerul majd annyiba, mint Melvin. Illetve Melvin allandoan serult volt, negy jo meccsert akart rohadt sokat. Desir szerintem nem ez lesz azert.
kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕
Borbinho
De itt attol is fugg minden, hol fogunk draftolni. Mert en siman ravagnam most, hogy cornert hozunk elso korben, akar a top10-ben is. Corner vagy OT.
Stez