NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 6 éve
Szep volt, Reich. Zseni hivas volt ez 3. es 4-re.
több mint 6 éve
Ott a Desir pick! 😀 #ELITNem vagyok biztos benne, hogy hagyjuk. Szerintem o nem kerul majd annyiba, mint Melvin. Illetve Melvin allandoan serult volt, negy jo meccsert akart rohadt sokat. Desir szerintem nem ez lesz azert.
kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕
Borbinho
De itt attol is fugg minden, hol fogunk draftolni. Mert en siman ravagnam most, hogy cornert hozunk elso korben, akar a top10-ben is. Corner vagy OT.
több mint 6 éve
Becsatlakozom az első támadásunk Interception,visszamegyek inkább főzni.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Celtic
419
Srácok, mennyire van esély a Colts W-re? Vagy dobjam ki a szelvényt amit rájuk raktam?(Nem látom a meccset, nem tudom hogy játszanak)
több mint 6 éve
Ott a Desir pick! 😀 #ELIT kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
azert az sokat elmond,h Wilkins kerek 0 yardon van eddig. nemtom kapott-e mar labdacipelest. Hynes legalabb villant neha.egyet kapott, de ne viccelj mar, nulla fal mellett nehogy mar o legyen a szar, hogy nulla yardot futott belole
Borbinho
ez a csavo egy korrekt fal mellett remek lenne
Hynes semmivel sem fut jobban, csak elkapasban veszelyesebb, mert gyors, ezert van fent tobbet
több mint 6 éve
azert az sokat elmond,h Wilkins kerek 0 yardon van eddig. nemtom kapott-e mar labdacipelest. Hynes legalabb villant neha.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
De legalabb az isteni Moncrief mennybe megy.sok sikert neki
ulpianus
annal a csavonal nagyobb mereg csak Grigson volt az oltozoben
több mint 6 éve
hihetetlen h kb miota Reggie visszavonult nem volt 1 normalis WR-unk TY melle...Moncrief pedig jol indult
több mint 6 éve
Eifert lába hányingerkeltő volt...
több mint 6 éve
De legalabb az isteni Moncrief mennybe megy.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
uhh bazdmeg, Eiffertnek kozben lottek a szezonjanak a Bengalsban :S 2.felidoben mar nem is huzom fel magam, mert tudom h nem a Texans jo, hanem mi vagyunk szarok 😀
több mint 6 éve
Simán eltradelném ezeket a backup OT ket a gcibe. Hozzáadott értékük nincs, hozzunk utcáról vén fos FA kat erre az évre, ezek meg mehetnek a gcibe.
több mint 6 éve
Ha Good a kovetkezo meccsen is kezd, el se kezdem nezni
több mint 6 éve
remelem, berantjuk Greedy Williamst a drafton, mert ez a secondary siralmases igazabol Hooker is olyan fantasztikusan nulla, hogy arra szavak sincsenek
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Ennyi erővel át is engedhetták volna őket... Minden úgy történik ahogy a Texansnak kedvező. Egy Bill O'Brian leszopat minket, agyam eldobom.
több mint 6 éve
A srácok olyanok, mint egy jó NB1 es focisták, heti egy meccse bírnak, ezt elengedik, hogy a Pats ellen harapjanak.
több mint 6 éve
vegul is jo dolog volt Breeland szerzodteteseja, varjunk
több mint 6 éve
a DL elott tovabbra is le a kalappal. nagyot mennek. tovabbra is bassza a csorom h Braden Smitht hoztuk egy jo CB helyett...
több mint 6 éve
nagyon ugyesen zonazik a vedelem, kivancsi vagyok, mikor tunik fel a stabnak, hogy minden zonazasnal benyeljuk a passzt
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Igazi nosztalgia meccs. Támadófal kuka, gamaplan semmit nem ér. Vagy agyonvernek minket vagy Luck átkapcsol god mode-ba és a végén behúzzuk,