NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts - Houston Texans

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Ebron XDDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 6 éve
Szep volt, Reich. Zseni hivas volt ez 3. es 4-re.

több mint 6 éve
Ott a Desir pick! 😀 #ELIT
kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕
Borbinho
Nem vagyok biztos benne, hogy hagyjuk. Szerintem o nem kerul majd annyiba, mint Melvin. Illetve Melvin allandoan serult volt, negy jo meccsert akart rohadt sokat. Desir szerintem nem ez lesz azert.

De itt attol is fugg minden, hol fogunk draftolni. Mert en siman ravagnam most, hogy cornert hozunk elso korben, akar a top10-ben is. Corner vagy OT.

több mint 6 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380
Becsatlakozom az első támadásunk Interception,visszamegyek inkább főzni.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 6 éve
Desir megerdemelte.

több mint 6 éve
Celtic Green Bay Packers 419
Srácok, mennyire van esély a Colts W-re? Vagy dobjam ki a szelvényt amit rájuk raktam?
(Nem látom a meccset, nem tudom hogy játszanak)
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ott a Desir pick! 😀 #ELIT
kar h ev vegen hagyjuk elmenni 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
azert az sokat elmond,h Wilkins kerek 0 yardon van eddig. nemtom kapott-e mar labdacipelest. Hynes legalabb villant neha.
Borbinho
egyet kapott, de ne viccelj mar, nulla fal mellett nehogy mar o legyen a szar, hogy nulla yardot futott belole

ez a csavo egy korrekt fal mellett remek lenne
Hynes semmivel sem fut jobban, csak elkapasban veszelyesebb, mert gyors, ezert van fent tobbet

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
azert az sokat elmond,h Wilkins kerek 0 yardon van eddig. nemtom kapott-e mar labdacipelest. Hynes legalabb villant neha.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
De legalabb az isteni Moncrief mennybe megy.
ulpianus
sok sikert neki
annal a csavonal nagyobb mereg csak Grigson volt az oltozoben

több mint 6 éve
hihetetlen h kb miota Reggie visszavonult nem volt 1 normalis WR-unk TY melle...Moncrief pedig jol indult

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 574 — Colts Fan
Eifert lába hányingerkeltő volt...
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
De legalabb az isteni Moncrief mennybe megy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
uhh bazdmeg, Eiffertnek kozben lottek a szezonjanak a Bengalsban :S 2.felidoben mar nem is huzom fel magam, mert tudom h nem a Texans jo, hanem mi vagyunk szarok 😀

több mint 6 éve
Simán eltradelném ezeket a backup OT ket a gcibe. Hozzáadott értékük nincs, hozzunk utcáról vén fos FA kat erre az évre, ezek meg mehetnek a gcibe.
több mint 6 éve
Ha Good a kovetkezo meccsen is kezd, el se kezdem nezni

több mint 6 éve
remelem, berantjuk Greedy Williamst a drafton, mert ez a secondary siralmas
es igazabol Hooker is olyan fantasztikusan nulla, hogy arra szavak sincsenek

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 829
Ennyi erővel át is engedhetták volna őket... Minden úgy történik ahogy a Texansnak kedvező. Egy Bill O'Brian leszopat minket, agyam eldobom.
több mint 6 éve
Trubisky kozben lehet megdonti az egy meccsen passzolt TD-k rekordjat 😀 komoly

Szerkesztette: Borbinho

több mint 6 éve
A srácok olyanok, mint egy jó NB1 es focisták, heti egy meccse bírnak, ezt elengedik, hogy a Pats ellen harapjanak.
több mint 6 éve
vegul is jo dolog volt Breeland szerzodtetese
ja, varjunk

több mint 6 éve
a DL elott tovabbra is le a kalappal. nagyot mennek. tovabbra is bassza a csorom h Braden Smitht hoztuk egy jo CB helyett...

több mint 6 éve
nagyon ugyesen zonazik a vedelem, kivancsi vagyok, mikor tunik fel a stabnak, hogy minden zonazasnal benyeljuk a passzt

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 829
Igazi nosztalgia meccs. Támadófal kuka, gamaplan semmit nem ér. Vagy agyonvernek minket vagy Luck átkapcsol god mode-ba és a végén behúzzuk,
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
legalább Vina bá' rekordja meglett 😊