NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
64
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
3 órája
Az elozo meccsen egesz jol dobalt Rivers, de ma megint gyenge. Mint elso meccsen, amikor tiz yardig nem tudott erovel dobni, most megint lagymatagok a passzai.
3 órája
Papó fixen elnézte a naptrát nincs karácsony. Nyugi megjöttem jönnek a clutch dobásai!!Most értem ide, Látom a jax ma adakozós kedvében van xDJa mi meg nem bírjuk összeszedni Rivers ajándékait.
Stev85
iktriad
3 órája
Most értem ide, Látom a jax ma adakozós kedvében van xDJa mi meg nem bírjuk összeszedni Rivers ajándékait.
Stev85
3 órája
Most értem ide, Látom a jax ma adakozós kedvében van xD
3 órája
A fantasy öl és nyomorba dönt. Most olyanokat, akik nem is játszanak.Első pick 5 meccs óta...Direkt beraktam fantasy dontobe kezdeni Lorenzot, ugyhogy lattam ezt jonni. 😃
iktriad
Stez
3 órája
Első pick 5 meccs óta...Direkt beraktam fantasy dontobe kezdeni Lorenzot, ugyhogy lattam ezt jonni. 😃
iktriad
3 órája
Hulye ez mi? Ez nem a script
3 órája
Első pick 5 meccs óta...
3 órája
Alig varom a masodik felidot, ahol honapok ota alig tudunk pontot szerezni.
3 órája
Sima. 2. Felido opening drive TD és össze is törtünk. Szoki.
3 órája
Lézer!
3 órája
Menjünk előre 25 yardot és jöhet Little.
3 órája
Szeretem, amikor a ket normalis wred kozul az egyiket felkuldod meg visszahordani is. XdNálunk is Parker Washington rendszeresen hord vissza.
Stez
3 órája
50 yardot kell haladni, ket perc, Steichen beszari es futtatni kezdi Taylort. Teljesen washed.
3 órája
Szeretem, amikor a ket normalis wred kozul az egyiket felkuldod meg visszahordani is. Xd
3 órája
Aggódok is, nem keveset. Ennyire látszik, hogy nincs Hainsey.Ki mondta, hogy nincs nyomás a Colts DL-től?Kurva nagyot kap Trevor. Tudom, hogy birja, de nehogy baj legyen…
iktriad
Bence94
3 órája
Rayuan Lane - ST ász a Navyről.
3 órája
Ki mondta, hogy nincs nyomás a Colts DL-től?Kurva nagyot kap Trevor. Tudom, hogy birja, de nehogy baj legyen…
iktriad
3 órája
Hajrá Colts!!!🥹🥹🥹 de jo lett volna jovo heten PO meccset jatszani🥹🥹
LanceVance
3 órája
Ki mondta, hogy nincs nyomás a Colts DL-től?
3 órája
És BTJ lesérül. TimPa time. Meg Dyami Brownt is elő lehet keresni a depth chart aljáról.