NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
71
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
29 perce
Steichen hivasai….
30 perce
MPJ igazán kiugró ezen a meccsen is 👻
31 perce
Barmi is lesz, nem ezen a main mulik majd.Sajnos sem nekunk, sem a csapatnak nem jo ez, hogy Rivers mar ezzel a karral ennyire korlatozott, ilyen playbookkal nehez nyerni.Ha nyertek Ballard és Steichen a nyakatokon marad.- Ha kikaptok, akkor talán kezdődik a takarítás.
Stez
iktriad
31 perce
Jó lesz, még egy pontszerző drive belefér, ami megnyugtatna engem is 😊
33 perce
Sajnos sem nekunk, sem a csapatnak nem jo ez, hogy Rivers mar ezzel a karral ennyire korlatozott, ilyen playbookkal nehez nyerni.Ha nyertek Ballard és Steichen a nyakatokon marad.- Ha kikaptok, akkor talán kezdődik a takarítás.
Stez
34 perce
Sajnos sem nekunk, sem a csapatnak nem jo ez, hogy Rivers mar ezzel a karral ennyire korlatozott, ilyen playbookkal nehez nyerni.
35 perce
Ebben több volt. Kár hogy Jarrian megbotlott és nem vitte vissza pick 6-re.
37 perce
Na végre! Jarrian Jones!!! Már érett.Amikor Rivers áthívta, éreztem, hogy int lesz.
iktriad
37 perce
Sajnos ha a kube nem tud toz yardnal tovább dobni, akkor egy okos corner ezeket az utvonalakat meg fogja elozni
37 perce
Na végre! Jarrian Jones!!! Már érett.Semmit sem kellett csinálnia csak bízott abban h Rivers szokás szerint alul dobja 😀
iktriad
38 perce
Na végre! Jarrian Jones!!! Már érett.
38 perce
Ez Carlien múlik teljesen. Én is reménykedem h kirakja. Egész évben ott van/volt a csapat mellett, elmondása szerint azért h lássa a hibákat. Remélhetőleg van egy terve a jövőre nézve, aminek legalább Ballard nem része.Ballard 50/50? Ne mar…. Menjen a faszba mar, nem lehet mar mire fogni a dolgokatBallard 50/50 re érzem Streichent nem gondolnám legyalulják.Imadkozom, hogy igy legyen.Sauce termeszetesen megint calf injury. Gondolom ugyanaz, mint az elozo is volt. Kva nenikedet Steichen. Remelem eltakarodsz te is a szezon vegen.Lehet teljes tisztogatás lesz?
Stez
Stev85
Stez
Stev85
Bence94
Közben meg lehet telebeszéli a fejét és egy 5 év 100 millió dolláros szerződést ad neki
38 perce
8-2 után csinálunk 7 vesztes meccset zsinórban, szerintem ezt nem lehet csak sérülésre fogni.Így nem lehet összehasonlítani. Nálunk éppen akkor esett ki Jones amikor sorban jöttek a playoff ellenfelek. Ezt a schedule-t nagyon kevés csapat húzná be negyedik számú irányítóval nullánál több winnel.
Körbe lehet nézni milyen sérültlisták meg QBk vannak máshol, legalább egy győzelem beakadhatott volna Berlin után...
bobi0092
Amúgy meg tök mindegy. Egy plusz győzelem csak annyit jelentene, hogy a Jets később húzna pár hellyel jövő tavasszal. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
40 perce
Mind1 ez a 4th down stop amuhy, az O mar nem fog pontokat csinalni nalunk… 😀
40 perce
Streich 50/50, Ballard tuti megy.Ballard 50/50 re érzem Streichent nem gondolnám legyalulják.Imadkozom, hogy igy legyen.Sauce termeszetesen megint calf injury. Gondolom ugyanaz, mint az elozo is volt. Kva nenikedet Steichen. Remelem eltakarodsz te is a szezon vegen.Lehet teljes tisztogatás lesz?
Stez
Stev85
Stez
Stev85
41 perce
Mondjuk itt, ha Lawrence előrenyújtasá érvenyes lett volna, akkor akkor meg fumblenek jellett volna lennie.
42 perce
Ballard 50/50? Ne mar…. Menjen a faszba mar, nem lehet mar mire fogni a dolgokatBallard 50/50 re érzem Streichent nem gondolnám legyalulják.Imadkozom, hogy igy legyen.Sauce termeszetesen megint calf injury. Gondolom ugyanaz, mint az elozo is volt. Kva nenikedet Steichen. Remelem eltakarodsz te is a szezon vegen.Lehet teljes tisztogatás lesz?
Stez
Stev85
Stez
Stev85
42 perce
A Jax oc-nak is pacsi az utolso ket hivasertCoen hívja a playeket.
Stez
43 perce
A Def front 1 dolgot nem tudot egész évben, 4 és 1 et megfogni, eddig xD
43 perce
A Jax oc-nak is pacsi az utolso ket hivasert
45 perce
Itt sem volt.8-2 után csinálunk 7 vesztes meccset zsinórban, szerintem ezt nem lehet csak sérülésre fogni.Ez még nem ment el.
Körbe lehet nézni milyen sérültlisták meg QBk vannak máshol, legalább egy győzelem beakadhatott volna Berlin után...
bobi0092
iktriad
46 perce
8-2 után csinálunk 7 vesztes meccset zsinórban, szerintem ezt nem lehet csak sérülésre fogni.Ez még nem ment el.
bobi0092
46 perce
8-2 után csinálunk 7 vesztes meccset zsinórban, szerintem ezt nem lehet csak sérülésre fogni. Körbe lehet nézni milyen sérültlisták meg QBk vannak máshol, legalább egy győzelem beakadhatott volna Berlin után...
52 perce
Takarodjon az osszes.Ballard 50/50 re érzem Streichent nem gondolnám legyalulják.Imadkozom, hogy igy legyen.Sauce termeszetesen megint calf injury. Gondolom ugyanaz, mint az elozo is volt. Kva nenikedet Steichen. Remelem eltakarodsz te is a szezon vegen.Lehet teljes tisztogatás lesz?
Stez
Stev85
Stez
Stev85