NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
64
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
4 órája
Amúgy ha lateral passz van (QB előredobja a labdát WR#1nek aki hátra dobja WR#2nek és TD) akkor az statisztikába miként kerül be?QBnak a laterálig passzolt y,
Futás, elkapás stb?
bobi0092
WR1nek elkapott y,
WR2nek futott y
4 órája
Amúgy ha lateral passz van (QB előredobja a labdát WR#1nek aki hátra dobja WR#2nek és TD) akkor az statisztikába miként kerül be?QB es WR1 passzolt es elkapott yardok
Futás, elkapás stb?
bobi0092
WR2 futott TD + a yardok
4 órája
Hagyjuk, meg a vegen Ballardot atkurjak es adunk ket elso kort Mitchellert is.Pittman eros ket honapot nyom, fele dobni is elpazarolt down.Kérjünk érte 2 első kört a Jetstől
Stez
darwinbanaz
4 órája
Mallory fiam, oké, hogy én vittelek GM Gameben, de ne pont ellenünk villogj!
4 órája
Édesem milyen kórház passzt osztott ki a papi
4 órája
Amúgy ha lateral passz van (QB előredobja a labdát WR#1nek aki hátra dobja WR#2nek és TD) akkor az statisztikába miként kerül be? Futás, elkapás stb?
4 órája
Amikor írtam 4 emberrel 0.0 nyomást generáltunk és Lavrence ott kávézott hátul amíg valaki szabaddá nem vált 😀Meg az is h 0 nyomást generálunkNyomás van, csak üres ember is emiatt.
darwinbanaz
iktriad
Amikor meg lehozzuk vonalra a Safetynket és játszunk egy C0 szerűt Lavrencenek van annyi esze h át hívja egy gyors passzra
4 órája
Ezeket a trick playeket most élesben gyakorolja a JAX? Ilyenkor nem konzervatív playhívás kell hogy a POra legyenek meg a jó matériák?
4 órája
Leirom 100x is, ha ez kell hozza🤣🤣Nevetseges ez a faszszopo geci vedelemÁldott ünnepet 🙏🏼😀
Bence94
darwinbanaz
4 órája
Meg az is h 0 nyomást generálunkNyomás van, csak üres ember is emiatt.
darwinbanaz
4 órája
Az a mienké!
4 órája
Picsába.
4 órája
Nevetseges ez a faszszopo geci vedelem
4 órája
Meg az is h 0 nyomást generálunk
4 órája
Jók a play designok a Jaxnél
4 órája
Pittman eros ket honapot nyom, fele dobni is elpazarolt down.Kérjünk érte 2 első kört a Jetstől
Stez
4 órája
Pittman eros ket honapot nyom, fele dobni is elpazarolt down.
4 órája
Megbaszunk mindenkit, csak az ellenfeleket nem.A Texanst megkettyinthetnétek jövő héten.
Stez
4 órája
Megbaszunk mindenkit, csak az ellenfeleket nem.
4 órája
"Remek" ST kezdés...
5 órája
Sérülésmentes jó meccset mindenkinek!
6 órája
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!