NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
64
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
3 órája
Inkabb az a szurrealis, hogy szerintem legalabb van nyolc-tiz kezdo kube, aki szarabb nala ligaszerte. XdEz is tény.
Stez
3 órája
nuclearwinter nadalt a pályára!Rivers nem szereti, ha ezek az ifjoncok ott lógnak rajtaMég mindig szürreális, hogy ellenfél QB-ja Phillip Rivers 2025-ben.
Assurbanapli
iktriad
3 órája
Inkabb az a szurrealis, hogy szerintem legalabb van nyolc-tiz kezdo kube, aki szarabb nala ligaszerte. XdRivers nem szereti, ha ezek az ifjoncok ott lógnak rajtaMég mindig szürreális, hogy ellenfél QB-ja Phillip Rivers 2025-ben.
Assurbanapli
iktriad
4 órája
Nyilvan nem is lesz jobb mostmar, teljesen szetesett a csapat a szezon masodik felere, ehhez egy nyar kell szerintem, mostanra lefaradt fejben es testben mindenki. Meg elment a playoff is, gondolom legtobben mar a szezon veget varjak.Riversben él a tűz.
Stez
Szerkesztette: iktriad
4 órája
Rivers nem szereti, ha ezek az ifjoncok ott lógnak rajtaMég mindig szürreális, hogy ellenfél QB-ja Phillip Rivers 2025-ben.
Assurbanapli
4 órája
Nyilvan nem is lesz jobb mostmar, teljesen szetesett a csapat a szezon masodik felere, ehhez egy nyar kell szerintem, mostanra lefaradt fejben es testben mindenki. Meg elment a playoff is, gondolom legtobben mar a szezon veget varjak.Ez mondjuk az edzonk td-je volt az elmaradt red flaggel.A vedelem akkor is nevetseges, ugyanott folytatja, ahol kedd hajnalban abbahagyta… ha nem balfasz a Jags, az elso drive is TD
Stez
Bence94
4 órája
Második pick esik ki Montaric Brown kezéből ma...Harmadik, bár ez inkább PBU volt.
iktriad
4 órája
Rivers nem szereti, ha ezek az ifjoncok ott lógnak rajta
4 órája
Második pick esik ki Montaric Brown kezéből ma...
4 órája
túl kiszámítható manapság a topik meg a csapat is xdsteichen takarodj, fasszopó dline, franklint kibaszni volt már? gardner tud még járni?Ezzel ne is poenkodjunk kerem szepen, veszelyes terep
fake.id
Stez
4 órája
Ez mondjuk az edzonk td-je volt az elmaradt red flaggel.A vedelem akkor is nevetseges, ugyanott folytatja, ahol kedd hajnalban abbahagyta… ha nem balfasz a Jags, az elso drive is TD
Stez
4 órája
Ez mondjuk az edzonk td-je volt az elmaradt red flaggel.
4 órája
Trevor befutott ma is.gardner tud még járni?Sőt szerelni is.
fake.id
4 órája
steichen takarodj, fasszopó dline, franklint kibaszni volt már? gardner tud még járni?Ezzel ne is poenkodjunk kerem szepen, veszelyes terep
fake.id
4 órája
steichen takarodj, fasszopó dline, franklint kibaszni volt már? gardner tud még járni?
4 órája
Nagyon nem tetszik nekem egyelőre a meccs folyása.mer telhetetlen vagy!
iktriad
4 órája
Szep volt Steichen, mire dobjal pirosat, ha nem arra, ami nem volt elkapasUtana persze jott a szokasos Franklin lekeses, es sima 1st down..
Stez
4 órája
Szep volt Steichen, mire dobjal pirosat, ha nem arra, ami nem volt elkapas
4 órája
Na van ott nyomás. Csak Trevor bírja. Egyelőre.
4 órája
Azt elhiszem.Nagyon nem tetszik nekem egyelőre a meccs folyása.Pedig jo. 🤣
iktriad
Stez
4 órája
Nagyon nem tetszik nekem egyelőre a meccs folyása.Pedig jo. 🤣
iktriad
4 órája
Annak a gyereknek legalabb lehetne jovoje, mert meg fiatal. Az elmult ket honapban szerintem jo par masik jatekos nyomott nagyobbnal nagyobb hibakat, megis csak ez a szerencsetlen Mitchell lett kirakva a csapatbol egybol, aztan lett elcserelve. Nem kedvelem Mitchellt, de ahogy ot lehuzta a kukan Ballard es Steichen, az igy kivulrol kicsit gcinek tunik.Egyébként én MPJ-AD csere 1:1ben mehetne 😀Hagyjuk, meg a vegen Ballardot atkurjak es adunk ket elso kort Mitchellert is.Pittman eros ket honapot nyom, fele dobni is elpazarolt down.Kérjünk érte 2 első kört a Jetstől
Stez
darwinbanaz
Stez
darwinbanaz
4 órája
Nagyon nem tetszik nekem egyelőre a meccs folyása.
4 órája
Egyébként én MPJ-AD csere 1:1ben mehetne 😀Hagyjuk, meg a vegen Ballardot atkurjak es adunk ket elso kort Mitchellert is.Pittman eros ket honapot nyom, fele dobni is elpazarolt down.Kérjünk érte 2 első kört a Jetstől
Stez
darwinbanaz
Stez
4 órája
Mo-t a papi jól használja, mindig akkor dob ra mikor kell egy baszott nagy célpont aki nem tud futni de levinni sem tudják. Lehetne rá egy olyan playt építeni h megkapja a pálya közepén 5 yardon és onnantól tolja az OL