NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Indianapolis Colts - Las Vegas Raiders
2 hónapja
Csavo mar alaz, sajat maganak passzol
2 hónapja
Jo ez a Raiders amugy.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Vagy csak Sanchez el akarta csorni a nyugdijat.70 eves oregember keselte meg. Vigyazni kell a nyugdijasokkal.Elv egy futárral veszett össze már Indiben mert Sanchez ment volna a futár meg útban volt. Összeszólalkoztak majd Sanchez elkezdte kergetni. A futár előbb paprikasprayel védekezett de nem hatott majd kést rántottBelőle se néztem ki, hogy ilyen balhéba fog keveredni.Hol van Sanchez a kommentator allasbol?Korházban majd böriben
Stez
Cubehead
Kampman
Cubehead
Hendrix
2 hónapja
Ma a sérülésen kívül minden felénk pattan. Dulin meg nem csak Mitchell, de még Pierce elég is kerülhet, ha így tolja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Most már játszhatnak a cserék. Ne sérüljön meg senki.
2 hónapja
70 eves oregember keselte meg. Vigyazni kell a nyugdijasokkal.Elv egy futárral veszett össze már Indiben mert Sanchez ment volna a futár meg útban volt. Összeszólalkoztak majd Sanchez elkezdte kergetni. A futár előbb paprikasprayel védekezett de nem hatott majd kést rántottBelőle se néztem ki, hogy ilyen balhéba fog keveredni.Hol van Sanchez a kommentator allasbol?Korházban majd böriben
Stez
Cubehead
Kampman
Cubehead
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Lassan Tony Rich time
2 hónapja
a második td utáni xpnél beleszálló raiderses zúzta le?Igen
fake.id

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Csak félszemmel tudom nezni a meccset. Schrader serüléséről mondtak be valamit?Mondtak, hallgasd radion.
uatu
2 hónapja
a második td utáni xpnél beleszálló raiderses zúzta le?
2 hónapja
Shit. Ő biztos pont volt. Ez később még fájni fog.Csak félszemmel tudom nezni a meccset. Schrader serüléséről mondtak be valamit?Ugy kellett levinni, fixen ir, de szerintem out for season is siman benne van.
uatu
Stez
2 hónapja
Csak félszemmel tudom nezni a meccset. Schrader serüléséről mondtak be valamit?Egyelőre csak annyit, hogy out. Nagyon sántiká,t amikor lement, nem nézett ki jól. 😕
uatu

2 hónapja
Csak félszemmel tudom nezni a meccset. Schrader serüléséről mondtak be valamit?Ugy kellett levinni, fixen ir, de szerintem out for season is siman benne van.
uatu
2 hónapja
Csak félszemmel tudom nezni a meccset. Schrader serüléséről mondtak be valamit?
2 hónapja
Dulin megszolgalja a bizalmat
2 hónapja
te is bepipulnál, ha kihűl a pizzaEzek a szemet ups futarok, tuti megkurtak Sanchez nojetElv egy futárral veszett össze már Indiben mert Sanchez ment volna a futár meg útban volt. Összeszólalkoztak majd Sanchez elkezdte kergetni. A futár előbb paprikasprayel védekezett de nem hatott majd kést rántottBelőle se néztem ki, hogy ilyen balhéba fog keveredni.Hol van Sanchez a kommentator allasbol?Korházban majd böriben
Stez
Cubehead
Kampman
Cubehead
Stez
2 hónapja
Dulin van a palyan helyette eddig leginkabbTd kell, mert nincs kickerunkMitchellel mi van? Csak a második negyedre keltem fel, de a nevét nem hallottam.
Stez
Brotesz
2 hónapja
Sztem meg snapje sem volt, Dulin jatszik helyetteTd kell, mert nincs kickerunkMitchellel mi van? Csak a második negyedre keltem fel, de a nevét nem hallottam.
Stez
Brotesz
2 hónapja
óriási verést kapunkez azért előzetesen is várható volt sajnos...
resistance is futile
2 hónapja
Td kell, mert nincs kickerunkMitchellel mi van? Csak a második negyedre keltem fel, de a nevét nem hallottam.
Stez
2 hónapja
óriási verést kapunk