Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
6 napja
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Egy meccsen van uszkve 8-8 labdabirtoklás. Ha kettőbe belenyúlnak, akkor szerzel 42 pontot. Azzal azért lehet nyerni. Pláne ha a masik csapatot nulla ponton tartod.
Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.
Ha kivédekezel valamit, de jön egy kamu zászló, ha csinálsz egy TD-t de jön egy zászló, ha kihagynak egy rúgást de megadjàk, stb…
Ha bele akarnak nyúlni és bele is nyúlnak, nem tudsz jobb lenni
Farky
Csak ugye az a gond, ha az egyik csapat nem sokkal jobb, csak nüanszokkal. Azokba meg bele se kell nyúlni, elég 1-2 hiba.
A mai meccsen pl. a Jax sokkal jobb volt. Ha minden kétes ítélet fordítva is születik, akkor is nyert volna.
Amúgy ha egy sportban tényleg azt gondolom, hogy szánt szándékkal felülírják a beletett munkát, és kibasznak a jobbal, akkor azt nem nézem. Amatőr boksz, pontozásos sportágak, stb.
És ezért jó a sakk, a darts, azok, ahol erre nincs lehetőség.
6 napja
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Inkább ne kezdjük el újra, elég volt Soldi mélyelemzéseit olvasni annak idején. És itt van Sobri is, ha jót akarsz magadnak, akkor hagyod a témát. 😀
Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.Farky

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
Na Leonard befutott. Ha nem is az NFL-ben, de az End Zone-ba igen.
6 napja
“Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer.”Nem tudsz egyértelműen jobb lenni, ha más kezében van a döntés.
Ha kivédekezel valamit, de jön egy kamu zászló, ha csinálsz egy TD-t de jön egy zászló, ha kihagynak egy rúgást de megadjàk, stb…
Ha bele akarnak nyúlni és bele is nyúlnak, nem tudsz jobb lenni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
6 napja
Csak túl sok az ilyen. A Broncosnak kb. 3 meccsét láttam idén, mindhármon elképesztően f&s volt a bíráskodás. Nekünk egyébként nem csak ezen a két utóbbi meccsen volt sz@r, volt még legalább másik kettő is.Pff. A Ravens meccsen nézzétek meg mit fújtak éppen most...
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
Ebben speciel tudok vele menni.Na, Soldi örök igazságait inkább hagyjuk. 😀 Az ember aki a csigás tésztáról is bebizonyítja, hogy spagetti. 😀 😀Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban visszanézték látták h Pittman fogott rá először, innentől nincs kérdés meg Call stands. 😀
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Nem ezen múlik a mai meccs, de kicsit sok már h ennyire undorítóan belenyúlnak a dolgokba
Farky
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.
Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer. Amikor meg közel van egymáshoz a két csapat, akkor az szívás, és lehet a zebrákkal foglalkozni.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
6 napja
Na, Soldi örök igazságait inkább hagyjuk. 😀 Az ember aki a csigás tésztáról is bebizonyítja, hogy spagetti. 😀 😀Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban visszanézték látták h Pittman fogott rá először, innentől nincs kérdés meg Call stands. 😀
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Nem ezen múlik a mai meccs, de kicsit sok már h ennyire undorítóan belenyúlnak a dolgokba
Farky
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.
Erre mondta Soldi azt, hogy amelyik csapat egyértelműen jobb, az a bírok ellenében is nyer. Amikor meg közel van egymáshoz a két csapat, akkor az szívás, és lehet a zebrákkal foglalkozni.
Őszentsége Sobri Jóska

6 napja
Szerintem ez egy ilyen sport, túl sok a nem egzaktul megítélhető történés, a tizedmilliméterek, századmásodpercek, stb.EZ tény, és ezért se szoktam bírózni általában (a Myles Jack-es eset azért ma is fáj). De ugyanakkor megértem a Colts fanokat is, mert most nagyon nem nekik pattan a labda.
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Nekem mondod? 😊 Láttam, meg is szenvedtem. 😊Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.Nagyon szar volt a mai bíráskodás. És megértem a Colts szurkolókat, mert a múlt heti meccsük meg egyenesen csalás volt.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
Csak túl sok az ilyen. A Broncosnak kb. 3 meccsét láttam idén, mindhármon elképesztően f&s volt a bíráskodás. Nekünk egyébként nem csak ezen a két utóbbi meccsen volt sz@r, volt még legalább másik kettő is.

6 napja
Már 5-10-15-20 éve is "belenyúltak", mást se olvastam a Lions topicban. (Meg a Packersben, Cowboysban, Saintsben, stb.)Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
6 napja
Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.Nagyon szar volt a mai bíráskodás. És megértem a Colts szurkolókat, mert a múlt heti meccsük meg egyenesen csalás volt.
peterk2005 udvari bolond
6 napja
Idény egy csomó meccset láttam ahol borzasztó volt a bíráskodás. Időnként az az érzésem, hogy ahogy a technika fejlődik, a bírók úgy felejtik el nézni élőben a meccset. Ez a mai még nem is extrém példa, itt "csak" néhány játékot néztek be.

6 napja
Nick Mullens a pályán. 😀
6 napja
Na nekem is most volt elég, grat a sporiknak, ma is hozták a szokit
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
6 napja
Tehát belenyúltak köszi 😊Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Tessék, még egy ezredmásodpercen múló safety is.A meccs első sackje is egyben. 😀
Titeket az ág is húz.
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Tessék, még egy ezredmásodpercen múló safety is.Titeket az ág is húz.
6 napja
Aztán mégis. 😊Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
6 napja
Ahol majd Warren irányít és semmiről nem dönt majd a meccs. Nem visszaadni kéne, hanem nem belenyúlniSporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókonMajd a visszavágókon visszakapjátok. Főleg a Texans ellen, mert ott tényleg a csalást környékezte a dolog.
Farky
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.De legalább egy páran anyagilag gazdagabbak lettetek! 😀
Stez
iktriad
6 napja
Nem érthető 😀Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Na ott egy szép stop 4.-re,
6 napja
Én értem, de a zebrák nem szimultánnak látták, hanem picknek. És a replay ezen nem változtatott. Szerintem érthető döntés, legfeljebb nem pontos.De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Farky