Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
15 órája
Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.Nem rásérült. A másik lába ment ki.
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
15 órája
Mar elozo meccs elott is mondtam, hogy nem szabad palyara engedni Jonest, ra fog serulni. Hat szopas. Kar erte.
15 órája
elmehet a picsába az a kretén ar is, gumiszalaggal szétbombázza a pofáját
15 órája
Ennyi. Fack a sérüléseknek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
15 órája
🫡
15 órája
Csere QB-k ellen mindig szarok vagyunk. Ajjaj.
16 órája
Jonesnak ott siman elreccsent a laba.
16 órája
na most van vége DJ-nek 😕
16 órája
Indy nem néz ki jól.
16 órája
YES!!!19:00MAX4
Löfli
shawnka
16 órája
agysejtekben garantált részemről xdRemelem, szegenyebb lesz mindenkiRemélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
iktriad
Stez
16 órája
Remelem, szegenyebb lesz mindenkiRemélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
iktriad
16 órája
Remélem sokan lesztek anyagilag gazdagabbak a meccs után!Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
bobi0092
16 órája
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊De jó hogy nem vagyok ezzel egyedül 😀
peterk2005 udvari bolond
16 órája
ez nem baggio módszer, mindenki ezt csinálja akit ismerek. a játék neve: mennyit ér meg neked a csapatod győzelme?Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊Vagy nyersz, vagy nyertek - win - win. A Baggio módszer.
peterk2005 udvari bolond
iktriad
16 órája
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊Vagy nyersz, vagy nyertek - win - win. A Baggio módszer.
peterk2005 udvari bolond
16 órája
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.csak félidőig, a hülyék kezdtek
Stez
16 órája
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.A legalábbis papríron legjobb rush D ellen. 😀
Stez
16 órája
Szerinem ma este aratok tippmixen. Felraktam egy első osztályú meccsjegynyit a Jags-re. 😊

16 órája
Tartom, a Meyers csere olyan fontos volt a O-nak, mint a Dareus csere a D-nek 2017-ben. Ég és föld a difi a passzjátékban azóta.
16 órája
btj idei legnagyobb elkapása, mikor máskor. elfog fogyni az az üveg votka ma is úgy néz ki
16 órája
Nagyon jo lesz, hogy egesz este futunk majd az eredmeny utan.
16 órája
Nini, BTJ tavalyi formában egyelőre!