Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts

13 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókon
Farky
Majd a visszavágókon visszakapjátok. Főleg a Texans ellen, mert ott tényleg a csalást környékezte a dolog.
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.
Stez
De legalább egy páran anyagilag gazdagabbak lettetek! 😀
14 órája
Stez SMU Mustangs 46 674 — Whoops, looks like something went wrong.
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.

14 órája
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Sporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókon

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
TimPa!!!!
14 órája
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Na ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.
peterk2005 udvari bolond
De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
Őszentsége Sobri Jóska
De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntés

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 órája
Vigyázz magadra Trev!
14 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 024 — #NoStress
Na ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.
peterk2005 udvari bolond
De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.

14 órája
peterk2005 udvari bolond
Na ez tényleg ALAMIZSNA.
14 órája
LOL, ha ez INT. De elfogadom. 😀
iktriad
Félig pick, félig catch.

14 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
LOL, ha ez INT. De elfogadom. 😀
14 órája
Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.
iktriad
Nem ez lesz az év meccse, Jones sérülése után be kell ezt látni. Csak egy újabb lépés a SB-felé vezető úton.
Őszentsége Sobri Jóska
Én izgalommentes, unalmas Jags W-kre vágyom, szóval ez az év 2. vagy 3. legjobb meccse - eddig.
14 órája
iktriad
Úgy csinálsz, mintha számítana. 😀
peterk2005 udvari bolond
A Texans ellen ilyen állásról cumiztunk ki 4 hete a 4. negyedben.
14 órája
iktriad
Nem ez lesz az év meccse, Jones sérülése után be kell ezt látni. Csak egy újabb lépés a SB-felé vezető úton.

14 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 320 — The only discipline that lasts, is self discipline
iktriad
Úgy csinálsz, mintha számítana. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
14 órája
Kéne passzolni is
Húsrágó
Coen olvas minket.
14 órája
Fake hepajkodott, hogy csak a masodik felido elejeig futunk majd az eredmeny utan, azota IR az iranyitonk, es ahelyett, hogy td-t csinaltunk volna, egy perc alatt kaptunk mi egyet, es mar nagyon keves vs. kurva sok az allas. 🤣🤣🤣
Stez
taylor fumbleje után kinyomtam az egészet és inkább csináltam meglepi vacsit meg legyártottam a holnapi kaját. ennek több értelme volt, mint ezt a saskabarét nézni
fake.id
En nezem, de reg nincs ertelme. De szerintem itt iden mar semminek, mert Steichen is ugy pukkadt ki, mint egy lufi, pedig pont eleg lenne, hogy a birok elfujjak meccseket es nincs mar egeszseges jatekosunk, nagyon kell, hogy a playcaller is hc baromsagot baromsag utan csinaljon.

14 órája
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Kéne passzolni is
14 órája
fake.id 1 265 — tush push aficionado
Erős ez a Jax, de ennyi droppal SB-t nyerni Guiness-rekord lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, ma mondjuk esik nagyon. Meyers nem szokott droppolni, és most neki is volt egy elejtett passza.
iktriad
Azért találtam egy ilyet:

Őszentsége Sobri Jóska
Ouch.
iktriad
meccs közben még kiírták, hogy az első 9 héten 30 jött ebből (legtöbb), azóta a maradék ezzel a meccsel együtt (negyedik legkevesebb)
14 órája
SirPub Cincinnati Bengals 1 771
DJ-vel mi van, kiderült már?

Ezt még anyám is két cekkerrel...
14 órája
Fake hepajkodott, hogy csak a masodik felido elejeig futunk majd az eredmeny utan, azota IR az iranyitonk, es ahelyett, hogy td-t csinaltunk volna, egy perc alatt kaptunk mi egyet, es mar nagyon keves vs. kurva sok az allas. 🤣🤣🤣
Stez
taylor fumbleje után kinyomtam az egészet és inkább csináltam meglepi vacsit meg legyártottam a holnapi kaját. ennek több értelme volt, mint ezt a saskabarét nézni
14 órája
Az mióta van, hogy kickoffnál nem lehet ráfutni a visszahordóra, csak akkor indulnak be, amikor már elkapta a labdát?
Őszentsége Sobri Jóska
tavaly óta
14 órája
3&16-ra milyen kis cuki 1 yardos passz volt. Ugy beleallt, azt hittem dob egy nagyot.

14 órája
Jo, ez a csavo allandoan akkor csinalja a big playeket, amikor flag van. 😃