Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
13 órája
Sporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókonMajd a visszavágókon visszakapjátok. Főleg a Texans ellen, mert ott tényleg a csalást környékezte a dolog.
Farky
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.De legalább egy páran anyagilag gazdagabbak lettetek! 😀
Stez
14 órája
Na grat a Jaxnek, joccakat, season over, koszi zebrak.
14 órája
Sporik úgy néz ki eldöntötték h a Coltsot szopatják az AFC South rangadókon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 órája
TimPa!!!!
14 órája
De erre van szabály. Szimultán elkapás esetén offensé, elsőnek Pittman fogta meg és ért le a földre, érthetetlen döntésNa ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
14 órája
Vigyázz magadra Trev!
14 órája
Na ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.De nem volt kétség. Pályán simán így látták, akkor meg már nem fognak egy ilyen 50-50 szituban variálni.
peterk2005 udvari bolond
14 órája
Na ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.Na ez tényleg ALAMIZSNA.
peterk2005 udvari bolond
14 órája
LOL, ha ez INT. De elfogadom. 😀Félig pick, félig catch.
iktriad
14 órája
Na ezt hogy adták meg INT-nek megint? Kétséges esetben szabály szerint mindig a támadó a kedvezményezett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
LOL, ha ez INT. De elfogadom. 😀
14 órája
Én izgalommentes, unalmas Jags W-kre vágyom, szóval ez az év 2. vagy 3. legjobb meccse - eddig.Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.Nem ez lesz az év meccse, Jones sérülése után be kell ezt látni. Csak egy újabb lépés a SB-felé vezető úton.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
14 órája
A Texans ellen ilyen állásról cumiztunk ki 4 hete a 4. negyedben.Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.Úgy csinálsz, mintha számítana. 😀
iktriad
peterk2005 udvari bolond
14 órája
Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.Nem ez lesz az év meccse, Jones sérülése után be kell ezt látni. Csak egy újabb lépés a SB-felé vezető úton.
iktriad
14 órája
Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.Úgy csinálsz, mintha számítana. 😀
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
Okos, hogy nem mentünk rá 4.-re. Elég a 3 pont.
14 órája
Kéne passzolni isCoen olvas minket.
Húsrágó
14 órája
En nezem, de reg nincs ertelme. De szerintem itt iden mar semminek, mert Steichen is ugy pukkadt ki, mint egy lufi, pedig pont eleg lenne, hogy a birok elfujjak meccseket es nincs mar egeszseges jatekosunk, nagyon kell, hogy a playcaller is hc baromsagot baromsag utan csinaljon.Fake hepajkodott, hogy csak a masodik felido elejeig futunk majd az eredmeny utan, azota IR az iranyitonk, es ahelyett, hogy td-t csinaltunk volna, egy perc alatt kaptunk mi egyet, es mar nagyon keves vs. kurva sok az allas. 🤣🤣🤣taylor fumbleje után kinyomtam az egészet és inkább csináltam meglepi vacsit meg legyártottam a holnapi kaját. ennek több értelme volt, mint ezt a saskabarét nézni
Stez
fake.id
14 órája
Kéne passzolni is
14 órája
meccs közben még kiírták, hogy az első 9 héten 30 jött ebből (legtöbb), azóta a maradék ezzel a meccsel együtt (negyedik legkevesebb)Ouch.Azért találtam egy ilyet:Erős ez a Jax, de ennyi droppal SB-t nyerni Guiness-rekord lesz.Jó, ma mondjuk esik nagyon. Meyers nem szokott droppolni, és most neki is volt egy elejtett passza.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
14 órája
Fake hepajkodott, hogy csak a masodik felido elejeig futunk majd az eredmeny utan, azota IR az iranyitonk, es ahelyett, hogy td-t csinaltunk volna, egy perc alatt kaptunk mi egyet, es mar nagyon keves vs. kurva sok az allas. 🤣🤣🤣taylor fumbleje után kinyomtam az egészet és inkább csináltam meglepi vacsit meg legyártottam a holnapi kaját. ennek több értelme volt, mint ezt a saskabarét nézni
Stez
14 órája
Az mióta van, hogy kickoffnál nem lehet ráfutni a visszahordóra, csak akkor indulnak be, amikor már elkapta a labdát?tavaly óta
Őszentsége Sobri Jóska
14 órája
3&16-ra milyen kis cuki 1 yardos passz volt. Ugy beleallt, azt hittem dob egy nagyot.
14 órája
Jo, ez a csavo allandoan akkor csinalja a big playeket, amikor flag van. 😃