Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
3 napja
Pyrrus
708
szinte érezni hogy mennyire nem merünk dobni.
3 napja
Bocs, de a jax ellen játszotok. Csak FG-vel is lehet nyerni. 2 play volt eddig a ti térfeleteken. Mac egy hulladék. GGHFLegalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
3 napja
Pyrrus
708
ennek bent kell lennie
3 napja
Pyrrus
708
ámen. de azt már rég megtanultam hogy meg kell várni az utosó füttyszót,mert itt bármi lehet még. szóval még izgulok! 😀Semmi esélyt nem látok rá, hogy ezt a Jax behúzza.Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
3 napja
Semmi esélyt nem látok rá, hogy ezt a Jax behúzza.Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
3 napja
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...Hajrá John Parker Romo, bíztam benne, hogy előbb-utóbb pályát lát majd 😊
vsanyi132
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Pyrrus
708
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
3 napja
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...
3 napja
Pyrrus
708
már nem merünk dobni. így könnyebb lesz védekezni ellenünk
3 napja
dioadam
592
most nem tudom eldöntei DArnold ennyire rosz ma vagy a Jags CB-k készütek fel ennyireSzerintem az előbbi. Eddig a Jags CB-ek nem mutattak szinte semmit, a mai meccset nem számítva.
Pyrrus
3 napja
most nem tudom eldöntei DArnold ennyire rosz ma vagy a Jags CB-k készütek fel ennyireAz egyértelmű hogy tudják kire kell figyelni, 3 int volt JJ-n. Ezzel együtt Darnoldnak látni kellene hogy nem ok.
Pyrrus
3 napja
Pyrrus
708
234 megtett yard mellett....
3 napja
Pyrrus
708
38perc alatt 3 pont. ez szégyen
3 napja
3 int....ebből kettő Td helyettDarnold túl sokat nézte Love játékát.
Pyrrus
3 napja
Pyrrus
708
3 int....ebből kettő Td helyett
3 napja
Pyrrus
708
baszki ezt nem hiszem el
3 napja
helyesbítek Darnoldnak kell fejben itt lennieA playbook-ot is elő kell venni, és megkeresni azokat a play-eket, amiket le tud hozni. Nem szabad rá bízni a meccset, ez látszik. A D meccsben tartott minket, van egy félidő a javításra. Csak nem szabad kapkoni.
Pyrrus