Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
10 napja
Pyrrus
714
szinte érezni hogy mennyire nem merünk dobni.
10 napja
Bocs, de a jax ellen játszotok. Csak FG-vel is lehet nyerni. 2 play volt eddig a ti térfeleteken. Mac egy hulladék. GGHFLegalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
10 napja
Pyrrus
714
ennek bent kell lennie
10 napja
Pyrrus
714
ámen. de azt már rég megtanultam hogy meg kell várni az utosó füttyszót,mert itt bármi lehet még. szóval még izgulok! 😀Semmi esélyt nem látok rá, hogy ezt a Jax behúzza.Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
10 napja
Semmi esélyt nem látok rá, hogy ezt a Jax behúzza.Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
Pyrrus
10 napja
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...Hajrá John Parker Romo, bíztam benne, hogy előbb-utóbb pályát lát majd 😊
vsanyi132
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
Pyrrus
714
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...csak FG-kel nem fogunk nyerni! ki kell verni a fejéből et és visszahozni az év eleji formát de gyorsan
vsanyi132
10 napja
Legalább a FG megvan. Red zone közelében inkább rúgjuk el, Darnold el ne adja...
10 napja
Pyrrus
714
már nem merünk dobni. így könnyebb lesz védekezni ellenünk
10 napja
dioadam
597
most nem tudom eldöntei DArnold ennyire rosz ma vagy a Jags CB-k készütek fel ennyireSzerintem az előbbi. Eddig a Jags CB-ek nem mutattak szinte semmit, a mai meccset nem számítva.
Pyrrus
10 napja
Sisak a bordára... Aron Jones nem hiszem hogy ma folytatja...
10 napja
most nem tudom eldöntei DArnold ennyire rosz ma vagy a Jags CB-k készütek fel ennyireAz egyértelmű hogy tudják kire kell figyelni, 3 int volt JJ-n. Ezzel együtt Darnoldnak látni kellene hogy nem ok.
Pyrrus
10 napja
Pyrrus
714
234 megtett yard mellett....
10 napja
Pyrrus
714
38perc alatt 3 pont. ez szégyen
10 napja
3 int....ebből kettő Td helyettDarnold túl sokat nézte Love játékát.
Pyrrus
10 napja
Pyrrus
714
3 int....ebből kettő Td helyett
10 napja
Pyrrus
714
baszki ezt nem hiszem el
10 napja
helyesbítek Darnoldnak kell fejben itt lennieA playbook-ot is elő kell venni, és megkeresni azokat a play-eket, amiket le tud hozni. Nem szabad rá bízni a meccset, ez látszik. A D meccsben tartott minket, van egy félidő a javításra. Csak nem szabad kapkoni.
Pyrrus