Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
10 napja
Szerintem ez megvót.
10 napja
Pyrrus
714
öööööö
10 napja
tényleg nem lehet gyomorgörcs nélkül Vikings meccset nézniEz már zsebben van. Olyan 4 & out lesz a driveunk, mint a huzat,
Pyrrus
10 napja
Ja, szeretnénk ha a HC és a a GM eltakarodna a halál faszára. Csak hogy Shao Khan újabb balfaszokkal pótolja őket. Csávókámnak annyi jó HC, vagy GM igazolása volt, mióta tulaj(idén 13 éve), ahány TD-je van ma a Vikingsnak. .DKi ellen inkábbNe feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
Pyrrus
Jakehomer
10 napja
Igazi roncsderbi.
10 napja
Pyrrus
714
tényleg nem lehet gyomorgörcs nélkül Vikings meccset nézni
10 napja
Ki ellen inkábbNe feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
Pyrrus
Tepper takarodj!
10 napja
Bama qbAki ráadásul jacksonvilleből való. Dupla rontás.
Jakehomer
10 napja
Pyrrus
714
Ne feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
10 napja
Azt mondom a D megérdemli hogy a meccs vége róluk szóljon, nagyot harcoltak, és ez a meccs az övék
10 napja
Ne feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.
10 napja
Már a Packers elleni meccsen is írtam: nem tudom, mikor láttam ennyire fos O-t, mint a Jaxé.
10 napja
ELOEL
10 napja
Pyrrus
714
Végre nekünk is jut egy INT
10 napja
Pyrrus
714
én semmilyen csapatot nem becsülök le. ahogy a CBitek ma dolgoznak az brutálNagyon jól esik az alázat, denem kell félnetekde legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
vsanyi132
Ppistike
10 napja
Nagyon jól esik az alázat, denem kell félnetekde legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
vsanyi132
10 napja
de legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
10 napja
Az sem mentség, hogy a 3rd sor jatszik... ekkora hulladek a földön nincs. De szerencsére az FO iránt a bizalom töretlen. Duuuuuvaaa....A második félidőben a pecces Mac játszott 😊 irgalmatlan ez a Jax offenseKoszi!Meki hogy játszik?not great, not terrible
kolok1972
Jakehomer
kolok1972
Jakehomer
10 napja
Pyrrus
714
de legalább 4/4 az FG 😀
10 napja
Pyrrus
714
képtelen vagyunk Td re .....
10 napja
A második félidőben a pecces Mac játszott 😊 irgalmatlan ez a Jax offenseKoszi!Meki hogy játszik?not great, not terrible
kolok1972
Jakehomer
kolok1972
Tepper takarodj!
10 napja
Pyrrus
714
istenem a D!!!!! 😀