Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 9 éve
Kurta nagy ötletem van. Jags-nek kell egy RT, mi odaadjuk Flukert, nekünk meg DL-be kell ember, megkapjuk Markst. Win-win trade lenne.Sixo67Riverst is mellécsaphatjátok, QB is kell Jacksonvillebe
több mint 9 éve
Kurta nagy ötletem van. Jags-nek kell egy RT, mi odaadjuk Flukert, nekünk meg DL-be kell ember, megkapjuk Markst. Win-win trade lenne.
több mint 9 éve
Marks a PB-n, ugyan már, PAEA! 😀
több mint 9 éve
Young atyaég 😀StezVan még egy UDFA rookie(Josh Wells) a helyére...
több mint 9 éve
Én nem veszem fel egy másik pasas mezét...Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriadmustaine
több mint 9 éve
De ő is csak részegen.Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriadmustaine
több mint 9 éve
Inkább a volt nőjét, oszt abban reménykedtek még nyáron hátha összekeverik vele oszt lecummantja őket.Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Akik már látják a jövőt!iktriad
több mint 9 éve
ha Levitre-t kivágja a Titans, ő valakinek nagy erősítés leszStezhello
több mint 9 éve
ha Levitre-t kivágja a Titans, ő valakinek nagy erősítés lesz
több mint 9 éve
Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Akik már látják a jövőt!
több mint 9 éve
Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriad
több mint 9 éve
egyre megy, az előrehaladásban az övé sem segítŐ nem WRmustaineLewisnak is vanStezszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 9 éve
Mint a PRjei. 😀Ace 0Sixo67számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 0, Hurns 0mustaine
több mint 9 éve
második delay of game lett volna, nagyon ott van Charlie
több mint 9 éve
Ő nem WRLewisnak is vanStezszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 9 éve
Lewisnak is vanszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 9 éve
Ace 0számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 0, Hurns 0mustaine
több mint 9 éve
számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0
több mint 9 éve
számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
cuki ez a jaguármintás felső a cheerleaderekenmustaineSzerintem anélkül jobban néznének ki 😊
több mint 9 éve
Jó kérdés.Shorts jövőre tényleg itt fog maradni, szinte ingyen.iktriadJó lesz az nektek?mustaine
Szerintem nem kap új szerződést.Shorts jövőre tényleg itt fog maradni, szinte ingyen.iktriadpedig nem, és jobban is jár a Jax, legalább a fiataloknak is több helye leszStez