NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 10 éve
Kurta nagy ötletem van. Jags-nek kell egy RT, mi odaadjuk Flukert, nekünk meg DL-be kell ember, megkapjuk Markst. Win-win trade lenne.Sixo67Riverst is mellécsaphatjátok, QB is kell Jacksonvillebe
több mint 10 éve
Kurta nagy ötletem van. Jags-nek kell egy RT, mi odaadjuk Flukert, nekünk meg DL-be kell ember, megkapjuk Markst. Win-win trade lenne.
több mint 10 éve
Marks a PB-n, ugyan már, PAEA! 😀
több mint 10 éve
Young atyaég 😀StezVan még egy UDFA rookie(Josh Wells) a helyére...
több mint 10 éve
Én nem veszem fel egy másik pasas mezét...Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriadmustaine
több mint 10 éve
De ő is csak részegen.Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriadmustaine
több mint 10 éve
Inkább a volt nőjét, oszt abban reménykedtek még nyáron hátha összekeverik vele oszt lecummantja őket.Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Akik már látják a jövőt!iktriad
több mint 10 éve
ha Levitre-t kivágja a Titans, ő valakinek nagy erősítés leszStezhello
több mint 10 éve
ha Levitre-t kivágja a Titans, ő valakinek nagy erősítés lesz
több mint 10 éve
Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Akik már látják a jövőt!
több mint 10 éve
Kik azok a hülyék akik már vettek Bortles mezt?Sixo67Iktriad
több mint 10 éve
egyre megy, az előrehaladásban az övé sem segítŐ nem WRmustaineLewisnak is vanStezszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 10 éve
Mint a PRjei. 😀Ace 0Sixo67számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 0, Hurns 0mustaine
több mint 10 éve
második delay of game lett volna, nagyon ott van Charlie
több mint 10 éve
Ő nem WRLewisnak is vanStezszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 10 éve
Lewisnak is vanszámolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0mustaine
több mint 10 éve
Ace 0számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 0, Hurns 0mustaine
több mint 10 éve
számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?phylosShorts 4, Lee 1, Hurns 0
több mint 10 éve
számolja valaki egyébiránt a jags wr-ekt (főleg Shorts) dropjait?
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
cuki ez a jaguármintás felső a cheerleaderekenmustaineSzerintem anélkül jobban néznének ki 😊
több mint 10 éve
Jó kérdés.Shorts jövőre tényleg itt fog maradni, szinte ingyen.iktriadJó lesz az nektek?mustaine
Szerintem nem kap új szerződést.Shorts jövőre tényleg itt fog maradni, szinte ingyen.iktriadpedig nem, és jobban is jár a Jax, legalább a fiataloknak is több helye leszStez