Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 9 éve
A Zöld Íjász 😀ott van Oliver Queen a díszpáyolyban, Amell Jax fan? 😀StezAz ki?iktriad
több mint 9 éve
ott van Oliver Queen a díszpáyolyban, Amell Jax fan? 😀StezAz ki?
több mint 9 éve
Kampman
28 290
azért a Chase Fielden jobb a medence
több mint 9 éve
ott van Oliver Queen a díszpáyolyban, Amell Jax fan? 😀
több mint 9 éve
Csodás 1st drive...
több mint 9 éve
Újabb Shorts drop.
több mint 9 éve
nem védem, nem ítélkezem egy szezon utánelőre látom, hogy Bortles pickkel nyit 😀StezHetek óta véded...Sixo67
több mint 9 éve
Ki ne találd már , hogy 1. osztályúak.Ik figyelj már, a South Carolina State az nem a te felségterületed?Sixo67Nem. átengedem neked.iktriad
több mint 9 éve
Ik figyelj már, a South Carolina State az nem a te felségterületed?Sixo67Nem. átengedem neked.
több mint 9 éve
előre látom, hogy Bortles pickkel nyit 😀StezHetek óta véded...
több mint 9 éve
előre látom, hogy Bortles pickkel nyit 😀
több mint 9 éve
Ik figyelj már, a South Carolina State az nem a te felségterületed?
több mint 9 éve
Ja, pont 2011ben.volt elit védelme is a Jaxnek néhány éve 😀StezJah akkor még ultra fos volt a Jags D, most már csak közepesen kaki.Sixo67parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀Stezez is egy olyan mondat, amit pár évvel ezelőtt még el se tudtam képzelniKampman
több mint 9 éve
volt elit védelme is a Jaxnek néhány éve 😀Jah akkor még ultra fos volt a Jags D, most már csak közepesen kaki.Sixo67parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀Stezez is egy olyan mondat, amit pár évvel ezelőtt még el se tudtam képzelniKampman
több mint 9 éve
naggyá tesszük CW-tphylosMint a múltkor.
több mint 9 éve
Jah akkor még ultra fos volt a Jags D, most már csak közepesen kaki.parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀Stezez is egy olyan mondat, amit pár évvel ezelőtt még el se tudtam képzelniKampman
több mint 9 éve
lol és végül benyelték a TD-t 😀jó, amilyen gyorsan változnak az erőviszonyok az NFL-ben, ez nem meglepő szerintem, de az idei Bears védelem tényleg mindent alulmúlparádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀Stezez is egy olyan mondat, amit pár évvel ezelőtt még el se tudtam képzelniKampman
több mint 9 éve
Rámegyünk az 1/2re. 😀
több mint 9 éve
Ott az első sack. 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀Stezez is egy olyan mondat, amit pár évvel ezelőtt még el se tudtam képzelni