Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 9 éve
parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀
több mint 9 éve
Ha ilyen nagy WR gondjai voltak a Titans-nek miért nem kértek párat kölcsön a Jagstól, ott úgy is dúskálnak benne.
több mint 9 éve
Hajrá Hurns!mustainemost kapott el Wright rajta egy passzt, eddig nagyon szarul védekezik
több mint 9 éve
De nem tetszik eddig a Dnk. 😕
több mint 9 éve
Ma picksix eső meg, retek sok TD, csak nem az O-któl.ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóKampmana múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 9 éve
es az a csapat nyert is?ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóKampmana múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóa múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 9 éve
Úgy látom Whitehurst-öt is jól kitanítottuk, ezzel a névvel Mustaine nagy kedvence lehet.
több mint 9 éve
amikor Whitehurst dobálja szét a védelmed, ott kaki van 😀
több mint 9 éve
Vagy minket túl...a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 9 éve
a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ez a Jags sisak még mindig hihetetlenül vicces 😀
több mint 9 éve
Hb kb erre számítottam: "Nincs jobb dolguk, épp most? És mégis engem néznek." 😀😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnek
több mint 9 éve
Napok óta aludni se tudok, végre itt az időKampmanTe is úgy bebasztál a hét elején?
több mint 9 éve
Kampman
28 290
medence
több mint 9 éve
medanszéval kezdünk 😀
több mint 9 éve
Mi mindannyian csak azért vagyunk most itt, hogy te boldog légy
több mint 9 éve
Nem semmi társaság gyűlt itt ma össze. Ennek nagyon örülök!iktriad
több mint 9 éve
Nem semmi társaság gyűlt itt ma össze. Ennek nagyon örülök!
több mint 9 éve
Na jo, bevallom hogy nezem (amennyire a szalloda nete engedi)
több mint 9 éve
Na, volt 4 jó szezon a 90es években(96-99)és a 2005ös és 07es is remek volt (11-5, 12-4es mérleg). Az nálam 6. 😀😀
😉Sobri Jóska