Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 10 éve
parádés a Jax védelem, mint ha a Bearst látnám 😀
több mint 10 éve
Ha ilyen nagy WR gondjai voltak a Titans-nek miért nem kértek párat kölcsön a Jagstól, ott úgy is dúskálnak benne.
több mint 10 éve
Hajrá Hurns!mustainemost kapott el Wright rajta egy passzt, eddig nagyon szarul védekezik
több mint 10 éve
De nem tetszik eddig a Dnk. 😕
több mint 10 éve
Ma picksix eső meg, retek sok TD, csak nem az O-któl.ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóKampmana múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 10 éve
es az a csapat nyert is?ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóKampmana múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 10 éve
ha valamelyik csapat összeszenved egy td-t, nekem már jóa múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 10 éve
Úgy látom Whitehurst-öt is jól kitanítottuk, ezzel a névvel Mustaine nagy kedvence lehet.
több mint 10 éve
amikor Whitehurst dobálja szét a védelmed, ott kaki van 😀
több mint 10 éve
Vagy minket túl...a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.Sixo67
több mint 10 éve
a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnekKampmanNe becsüld alá a Titanst.
több mint 10 éve
Hb kb erre számítottam: "Nincs jobb dolguk, épp most? És mégis engem néznek." 😀😀
több mint 10 éve
a múlt hetinél biztos jobb meccs lesz, mert annál csak jobb meccsek lehetnek
több mint 10 éve
Napok óta aludni se tudok, végre itt az időKampmanTe is úgy bebasztál a hét elején?
több mint 10 éve
medanszéval kezdünk 😀
több mint 10 éve
Mi mindannyian csak azért vagyunk most itt, hogy te boldog légy
több mint 10 éve
Nem semmi társaság gyűlt itt ma össze. Ennek nagyon örülök!iktriad
több mint 10 éve
Nem semmi társaság gyűlt itt ma össze. Ennek nagyon örülök!
több mint 10 éve
Na jo, bevallom hogy nezem (amennyire a szalloda nete engedi)
több mint 10 éve
Na, volt 4 jó szezon a 90es években(96-99)és a 2005ös és 07es is remek volt (11-5, 12-4es mérleg). Az nálam 6. 😀😀
😉Sobri Jóska