NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Kansas City Chiefs - Baltimore Ravens
2 hónapja
Korán van még.Ma kicsúnyázzák a Hollókat!A hollóknak szia van a szezonban
steelwolf
KeyG
Az a kérdés h LJ hiszti vagy sérülés van!?
Na ott egy TD.
2 hónapja
Ma kicsúnyázzák a Hollókat!A hollóknak szia van a szezonban
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ma kicsúnyázzák a Hollókat!
2 hónapja
Rush istenem
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nyilván geci 48,5 felé raktam és áll 48 al
We are just the Ravens!
2 hónapja
?????
2 hónapja
LJ egymaga a vilag ellen 😏
2 hónapja
😅👎🏻
We are just the Ravens!
2 hónapja
nem, mert az egyiket vissza lehet hordani TD-reNem mindegy hogy akkor már int vagy kidobod?láttál üres elkapót? mert én nem. Dobott volna még egy INT-et max.Elkapó felé dobni a labdát, legalább az esélye meglett volna hogy sikerül. Így hogy kidobja vagy benyeli a sacket így 0.4.1 re kidobod a labdát oldalra? Az komolymit kellett volna csinálni? ott már csak az volt a kérdés hogy sack vagy incomplete
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
nyilván h utolsó másodpercben lett volna az eset akkor eldobja, de ez nem az a szitu volt
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Nem mindegy hogy akkor már int vagy kidobod?láttál üres elkapót? mert én nem. Dobott volna még egy INT-et max.Elkapó felé dobni a labdát, legalább az esélye meglett volna hogy sikerül. Így hogy kidobja vagy benyeli a sacket így 0.4.1 re kidobod a labdát oldalra? Az komolymit kellett volna csinálni? ott már csak az volt a kérdés hogy sack vagy incomplete
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb

2 hónapja
Ez az a meccs, ami az egyik oldalon minden szar beüt, a másikon meg még a leghülyébb ötlet is összejön.Van ilyen minden szezonban egy-egy...
2 hónapja
Én ha Lamar lennék tradet kérnék Bisciottitól vagy zavarja el az egész brigádot EDC-től kezdve
We are just the Ravens!
2 hónapja
Shoulder Fumble
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Akcidens
31
Keményet megy ma a ravens oline
2 hónapja
Bocs de ezt a fotelből mondani kicsit más... Jackson egy qbn, akkor már álmodjunk nagyot, dobjon TD-t, nem?Elkapó felé dobni a labdát, legalább az esélye meglett volna hogy sikerül. Így hogy kidobja vagy benyeli a sacket így 0.4.1 re kidobod a labdát oldalra? Az komolymit kellett volna csinálni? ott már csak az volt a kérdés hogy sack vagy incomplete
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
Viccet félre téve azért ne felejtsd el hogy futás közben egy védővel a derekadon dobjál emberhez (btw.ezen a meccsen egyszer ezt már megpróbálta... Int lett)
2 hónapja
Most vagy a Ravens ennyire szar vagy el van csalva
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
láttál üres elkapót? mert én nem. Dobott volna még egy INT-et max.Elkapó felé dobni a labdát, legalább az esélye meglett volna hogy sikerül. Így hogy kidobja vagy benyeli a sacket így 0.4.1 re kidobod a labdát oldalra? Az komolymit kellett volna csinálni? ott már csak az volt a kérdés hogy sack vagy incomplete
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez elég sima volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Elkapó felé dobni a labdát, legalább az esélye meglett volna hogy sikerül. Így hogy kidobja vagy benyeli a sacket így 0.4.1 re kidobod a labdát oldalra? Az komolymit kellett volna csinálni? ott már csak az volt a kérdés hogy sack vagy incomplete
kapitnono
eaglesmcnabb

2 hónapja
Itt mi volt a terv?Leszopni magunkat.
KeyG
Nincs fal, erre behiv egy passzt 4 re baz+
Harblow meg végig nézi 2x hogy lejár a támadó idő és nem kér időt.
Az edzők nem hogy nem hozzák ki a csapatból ami benne van de még vissza is fogják, ilyet se sokszor látni nflben
2 hónapja
Én több szabit nem veszek ki miattuk az tuti
We are just the Ravens!
2 hónapja
Akcidens
31
Olyan deep passz lesz mint az ég