NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 16
74
9
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
33
11
22:25
Seattle Seahawks - Minnesota Vikings
24
8
22:05
Miami Dolphins - San Francisco 49ers
19
6
Las Vegas Raiders - Jacksonville Jaguars
4
3
Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 10 éve
Surda
3 297
Uraim, ez legalább megszépíti valamelyest az estét. De nekem itt ért véget, További szép estét.
több mint 10 éve
deyell
11 724
TJ Carrie's injury-plagued season continues as he walks off the field after a punt return with a sore right ankle.
choose life
több mint 10 éve
Surda
3 297
bátor az vagyok, de nem hülye............virtuális fogadás a játékért 😊én bátor voltam, fogadtam magunkraSurdaMikor már nem tudja az ember, mire költse a pénzét...
Inkább jótékonykodjál! 😀BMG
több mint 10 éve
bmg
2 684
én bátor voltam, fogadtam magunkraSurdaMikor már nem tudja az ember, mire költse a pénzét...
Inkább jótékonykodjál! 😀
több mint 10 éve
Surda
3 297
én bátor voltam, fogadtam magunkrahát hogy ilyen fospermet lesz az O#, azt én sem. de azt hogy kikapunk azt igen, le is írtam. csak nem ennyiveldeyellhát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕Surdanélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
több mint 10 éve
Surda
3 297
rátok fogdtamasszem vennie kell magának egy csapatotSurdaÉn minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀gaben
több mint 10 éve
Surda
3 297
asszem vennie kell magának egy csapatotÉn minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀gaben
több mint 10 éve
Én minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.BMGTe is nézted a Bohóc Johnny-t? 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
bmg
2 684
Én minden szart nézek párhuzamosan, szóval annyira nem unalmas.
több mint 10 éve
Surda
3 297
csak az elismerésért nem tenném 😊
több mint 10 éve
minden elismerésem ha végig nézitek!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Surda
3 297
mi volt ezzzzz
több mint 10 éve
Isten barmai...
több mint 10 éve
deyell
11 724
hát hogy ilyen fospermet lesz az O#, azt én sem. de azt hogy kikapunk azt igen, le is írtam. csak nem ennyivelhát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕Surdanélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
choose life
több mint 10 éve
Surda
3 297
hát az, nem ezt vártam, múlt hét tükrében 😕nélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomdeyellRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
több mint 10 éve
deyell
11 724
nélküle is sima TD-t szereztek.. szánalomRoss keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgáljákSurda
choose life
több mint 10 éve
Surda
3 297
Ross keményet ütött Charleson, Charles le is kocogdeyellki is szállt, vizsgálják
több mint 10 éve
deyell
11 724
hú Hayden de szar ma. de Burris és Ross ugyanúgy missed tackle-t csinált
choose life
több mint 10 éve
Surda
3 297
ezt a td-t meg az #o nak
több mint 10 éve
Surda
3 297