Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 7 éve
Na ezért kérdeztem korábban, hogy lesz-e valami extra Kingtől. Vagy Oaklandben .plusz te is itt vagy, es barmelyik kommenteddel hazavaghatod barki szezonjat😊Ha fordít a Raiders, nagyon fognak engem utálni Kansasben | (is) |
Pari
Úgy tűnik a Chiefs ennek a Raidersnek a kriptonitja. Igyekezzetek majd elkerülni őket januárban.iktriad
iktriad
több mint 7 éve
2 TO-bol sikerul 3 pontot szerezni...elit O mi? Faszom
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
szar snap, nem tudta igazán megfotni, után már muszály volt megpróbálni
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Mi a fasz van mar Carral?Nem órdítja le eléggé az elkapóit, hogy néha fogják már meg a labdát.
Rolni
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Dee Fordék nem hagyják magukat. MackAttackMACtionről már hallottam. Sőt Carr is, mert vett benne párszor részt anno.
Rolni
több mint 7 éve
Mi a fasz van mar Carral?
több mint 7 éve
plusz te is itt vagy, es barmelyik kommenteddel hazavaghatod barki szezonjat😊Ha fordít a Raiders, nagyon fognak engem utálni Kansasben | (is) |
Pari
Úgy tűnik a Chiefs ennek a Raidersnek a kriptonitja. Igyekezzetek majd elkerülni őket januárban.
iktriad
több mint 7 éve
ugyis van!😊
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ennyiiiii
több mint 7 éve
skullkill29
329
a D most megmentette Alexet, de örülnék ha többet nem adnánk el, romlik a mutatónk :/
több mint 7 éve
Bruce, irjaman!Sokkban van. Vagy alszik.
Pari
több mint 7 éve
Carr vakon volt 2szer
több mint 7 éve
Bruce, irjaman!
több mint 7 éve
Momentum!
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ott van bazdmeeeg
több mint 7 éve
plusz Kelce egy akkora classless gyoker, hogy megerdemli a Kansas, hogy kikapjanak.plusz te is itt vagy, es barmelyik kommenteddel hazavaghatod barki szezonjat😊nem, mert lejt a palya😊akkor jojjon 21 unanswered raiders points14 nem elég? 😊
Pari
iktriad
Pari
Pari
több mint 7 éve
plusz te is itt vagy, es barmelyik kommenteddel hazavaghatod barki szezonjat😊nem, mert lejt a palya😊akkor jojjon 21 unanswered raiders points14 nem elég? 😊
Pari
iktriad
Pari
több mint 7 éve
nem, mert lejt a palya😊akkor jojjon 21 unanswered raiders points14 nem elég? 😊
Pari
iktriad
több mint 7 éve
akkor jojjon 21 unanswered raiders points14 nem elég? 😊
Pari
több mint 7 éve
akkor jojjon 21 unanswered raiders points