NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Klemó
5 653
2-3 és erre toss play....ugyanezeket írtuk fel tavaly a whattafuck kategóriába...
1 hónapja
Klemó
5 653
Csak azt nem értem ilyen szituban miért az 5dekás abdulahot futatjukHát az előtte levő playben neki volt köszönhető a "majdnem" TD a lepattanás után és itt is elsőre meg volt állítva kellett a gyorsasága. 10-ből 9x ez egy TD. Sőt...az előtt elevő play szeirntem TD is volt, nem értem miért nem néztétek vissza.
Cubehead
Szerkesztette: Klemó
1 hónapja
Klaci79
22 215
utálom amikor egy ilyen meccsen van p.csa nagy mázlink, de Watt amit művel az elképesztő
1 hónapja
Klemó
5 653
Hát no....komoly mákunk van. Persze Watt állat megint...és Elliottnak van lélekjelenléte menni 7-8 yardot..
1 hónapja
Klemó
5 653
Powers-Johnson-on volt a flag..akit sokáig hozzánk mockoltak idén..
1 hónapja
Klemó
5 653
Harris szerintem élete futását produkálta. Mondjuk nem sok hiányzott a touchback-hez...
1 hónapja
Klaci79
22 215
Hát ha Frazier kiesik, akkor nagyjából nem tudom mi lesz ezzel a fallal.ami Fautanu kiesésével...még egy helyen leszünk időnként vakon
Klemó
1 hónapja
astroid
569
Frazier fasza
1 hónapja
Klaci79
22 215
1 hónapja
Klaci79
22 215
Így néz ki a játék, ha egy csapatrész nem balfasz:This is how it’s done Steelers. #Steelers #NFL pic.twitter.com/0z0bxcv7eM
— Blitzburgh (@Blitz_Burgh) October 13, 2024
1 hónapja
Klemó
5 653
Kurvára nem érdemeljük ezt a TD-t meg azt kell mondjam. De persze Watt miatt persze igen, de amit az O csinál az borzalom
1 hónapja
Klemó
5 653
20 yardoson vagyunk bazdmeg és kétszer 2 yardos középső futás...nem hiszem el....
1 hónapja
Klaci79
22 215
az ok, hogy nincs jó QB, de egy Rattlerben is több fantázia van, hogy a francban van nekünk mindig ilyen ostoba OC-nk?
1 hónapja
Klemó
5 653
ebből még egy FG is lehetSzerintem, ha itt megszavazzuk mi lesz a hívás, a power run left or right 90%-ban nyert volna.....és lőn...
Klaci79
1 hónapja
Klemó
5 653
Momentum! De ahogy Tomlint ismerem FG-re megyünk, mert a félelmeinkben élünk....hja nem, hja de... 😀
1 hónapja
Klaci79
22 215
ebből még egy FG is lehet
1 hónapja
Klaci79
22 215
De a védelem ugyanúgy nem tudja néha merre megy a play. Gyönyörű minisz 2 yard. Majd egy 14 yard szopás...na de ha tudja 😀
Klemó
1 hónapja
Klemó
5 653
De a védelem ugyanúgy nem tudja néha merre megy a play. Gyönyörű minisz 2 yard. Majd egy 14 yard szopás...
1 hónapja
Klaci79
22 215
én vártam a benny hill zenétazt néztem, hogy annyira megkavarodtunk, hogy senki nem volt üresen, még ha lett is volna bármi esély...vajon ez edzésen működött? 😀Az egészet nem értettem.....mit akartunk eladni, kit akartunk kiblokkolni...
Klaci79
Klemó
1 hónapja
Klemó
5 653
azt néztem, hogy annyira megkavarodtunk, hogy senki nem volt üresen, még ha lett is volna bármi esély...vajon ez edzésen működött? 😀Az egészet nem értettem.....mit akartunk eladni, kit akartunk kiblokkolni...
Klaci79
1 hónapja
Klaci79
22 215
azt néztem, hogy annyira megkavarodtunk, hogy senki nem volt üresen, még ha lett is volna bármi esély...vajon ez edzésen működött? 😀