Los Angeles Chargers - Miami Dolphins
több mint 1 éve
geciiiiiiiiHogy jön ide a Bears OC-je? 😀 😀 😀
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
211 elkapott yard, Lamar két meccsen dob ennyit 🤣on pace for 3,5k
KeyG
szép is lenne
több mint 1 éve
Chetah. 🐆👊🏼
több mint 1 éve
KeyG
9 497
211 elkapott yard, Lamar két meccsen dob ennyit 🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Nagyon határeset, minden esetre szép védőmunka volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Petila
686
Nem tudom hova rohantunkMegy a futás és dobálunk...
Mindegy, mert a FG sajnos nem elég...
Chargers LT
Helyesbítek , Én mondom 10+ éve a franchise vagy 50 éveA Lions 50+ év után mutat végre életjeleket. 😀10? az lófasz 😀Ezt mantrázzuk 10 éve...de nem 😀előbb utóbb minden csapat kinövi a chockerségetfaszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Petila
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
faszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeItt nagyjabol az utolso másodperc nem teljesult. Kb. Folosleges volt a passzjatek. Ha maradtak volt a futasoknal elorebb lennenk. Van meg 3 percünk. Most johet a mcd. elme.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
A Lions 50+ év után mutat végre életjeleket. 😀10? az lófasz 😀Ezt mantrázzuk 10 éve...de nem 😀előbb utóbb minden csapat kinövi a chockerségetfaszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Petila
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Nem tudom hova rohantunkMindegy, mert a FG sajnos nem elég...
több mint 1 éve
10? az lófasz 😀Ezt mantrázzuk 10 éve...de nem 😀előbb utóbb minden csapat kinövi a chockerségetfaszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
Petila
több mint 1 éve
Petila
686
Ezt mantrázzuk 10 éve...de nem 😀előbb utóbb minden csapat kinövi a chockerségetfaszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Hiányzott már a szezon, hogy legyen még egy csapat ami miatt szar kedvem lesz hétvégente 😀
több mint 1 éve
Mike Will 😎
több mint 1 éve
előbb utóbb minden csapat kinövi a chockerségetfaszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
Petila
686
faszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeNézve hogy nektek 10 mp is elég végigmenni a pályán nem hiszem hogy FG elég ide
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
faszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és végeEz a Chargers. Ez túl szimpla befejezés lenne, különösen ezen a meccsen.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
faszán végig fogja a chargers futni a maradék időt és utolsó mp-s field goal és vége
több mint 1 éve
Petila
686
Na végre JC baromságai után utolértük magunkat és nálunk a "szerva előny"10 perces drive-ot adnék
Kell a TD és akkor meglehet
Chargers LT
több mint 1 éve
azért ez egy kurva szórakoztató meccs, nem gondoltam volna h ennyire kiélezett leszSzerintem nagyon egyértelmű volt
Kúrfürst briareos
Hasonló erők támadásban, elit Offense mindkét oldalon
Ráadásul ez AFC PO game is
több mint 1 éve
visszagondolva a tavalyira amikor kb fél védelmetek hiányzott, és armstead nélkül biztos voltam benne ha max field goalok lesznek miami részről.azért ez egy kurva szórakoztató meccs, nem gondoltam volna h ennyire kiélezett leszSima W-re számítottatok mi 😀
Kúrfürst briareos
Petila
ehhez képest az oline nem ordas szar