NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Los Angeles Rams - Indianapolis Colts
2 hónapja
nem volt ez rossz meccs, de nem is nagyon jó. hülye buzik
2 hónapja
sajnos kicsit sok volt a hiba, pont nem fért bele
2 hónapja
Na, jó sunday night meccsnézést urak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Joccakát!
2 hónapja
Ovni kell, majd a CAS ujra jatszatja
2 hónapja
Köszönjük meg mitchellnek a vereséget…
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
2 hónapja
Nabazmeg viszlat
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
sajnos ez várható volt 😕
2 hónapja
1perc TD kell
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Nincs mese, hail marynel be kell kuldeni Richardsont tight endnek. 🤣
2 hónapja
mondtam már hogy nyalja ki a valagam ez a seggállat bíró?
2 hónapja
10 ember volt a palyan? 😀 na jo 🤣🤣
2 hónapja
Abszolut jogos flag voltanyjuk picsáját volt jogos flag. előtte meg 8 métert nyúlt az aláöltöző, lenyelik a sípot.
Stez
najólvan, kúrja meg mindenki
2 hónapja
Ok. Érdekes meccs volt. A semleges nézőknek. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Amugy ezt adom, inkabb kapjunk gyorsan td-t, minthogy elvergodjenek fg-ig es sanszunk se legyen tamadni.
2 hónapja
legalább idő maradt..
2 hónapja
Tutuka
2 hónapja
bazdmeg..
2 hónapja
De valojaban meg csak nem is volt totalis kipukkadas, egyetlen jatekos sorozatos hulyesege miatt szopunk, amikor ketszer megnyertuk a meccset.Valójában nekem is. Jönnie kellett már egy offensive brainfartnak. Ha egy meccsel megússzuk, akkor a legjobb egy idegenbeli cross conference meccsen letudni.Azt írtam délután, hogy ha szoros meccs lesz, már akkor elégedett leszek akkor is, ha kikapunk.Igazabol nem tudok idegeskedni, ha kikapunk. Siman nyernunk kene utolag visszanezve, de mar hogy ilyen meccset nyomunk, siman tulszarnyalja az elvarasaim.
Hülyeséget írtam. 😀
peterk2005 udvari bolond
Stez
peterk2005 udvari bolond
Ez van, remelhetoleg a gyerek ebbol tanul. Most mindenesetre latszik, hogy mennyire hianyzott Pierce es a bravur jatekai, konkretan az o hianyan es Mitchell plusz snapjein szopunk ki. 🤣
2 hónapja
Rigoberto
2 hónapja
most kéne egy int
2 hónapja
Valójában nekem is. Jönnie kellett már egy offensive brainfartnak. Ha egy meccsel megússzuk, akkor a legjobb egy idegenbeli cross conference meccsen letudni.Azt írtam délután, hogy ha szoros meccs lesz, már akkor elégedett leszek akkor is, ha kikapunk.Igazabol nem tudok idegeskedni, ha kikapunk. Siman nyernunk kene utolag visszanezve, de mar hogy ilyen meccset nyomunk, siman tulszarnyalja az elvarasaim.
Hülyeséget írtam. 😀
peterk2005 udvari bolond
Stez

2 hónapja
Micsell nem vmi okos #2ezen hol volt a holding kúrja már meg a jóéletet? vol végtelen
steelwolf