Miami Dolphins - New England Patriots
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezen a meccsen b...k el a PO-t. Tökön lőjük magunkat az Öreg meg magyarázkodhat...Így jó lesz vagy ?
ParadSEC
több mint 10 éve
Rinyáljatok csak bakker 😀 pár perc kellett az egyenlítéshez
több mint 10 éve
Így megy ez 😀
több mint 10 éve
triangle
1 283
haha
több mint 10 éve
Ezen a meccsen b...k el a PO-t. Tökön lőjük magunkat az Öreg meg magyarázkodhat...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Ez borzalmas. 5 passzkísérlet. Gronk, Amendola felé 0. Komolyan nem értem miért TB játszik.Nem sikerült rajonnom h mi a gameplan. Ha economy uzemmodban nyomjuk,akkor minek játszik TB,Dola,Gronk másrészt ez pszichésen egyáltalán nem tesz jót a csapatnak,ha nem játszunk teljes erőbedobással.
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Ez borzalmas. 5 passzkísérlet. Gronk, Amendola felé 0. Komolyan nem értem miért TB játszik.
több mint 10 éve
Jól van vezetünk. Ez a lényeg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Miko sad.Ha-ha.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Értelmes vagy nagyon.
több mint 10 éve
mivan kevés volt a reklám?😊 ezen mit kell visszanézni?😊
több mint 10 éve
Ez gyötrelem amit csinálunk
több mint 10 éve
Azert az vicces, mikor egy ujonc kis fasz akar Dmc fole tornyosulni☺️
több mint 10 éve
ez a zóna, ehhh...miami is mehetne inkább a draft poziért..Sokan állásért küzdenek ám itt 😊 😊
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
ez a zóna, ehhh...miami is mehetne inkább a draft poziért..
több mint 10 éve
fasza bmeg
több mint 10 éve
Na menjünk be térdelni
több mint 10 éve
Parker TD. Yeeees!!!
több mint 10 éve
Azt még Landry sem érte el.inkább kidobta mint passzolta
danyly
több mint 10 éve
Azt még Landry sem érte el.
több mint 10 éve
Jennings ez szép volt.
több mint 10 éve
Ja úgy igaz😊Szerintem arra utalt, hogy ha hátranéz látja, hogy nem kell kilökni. 😊Attól még kilökte a pályáról, bőven 5 yardon kívül. Ha hatranez sztem ez akkor is flagHa Jones egyszer is hátranézett volna nem lett volna zászló, hülye voltkamuflagMiért, az egy elkapható labda volt. Sámli, létra, de elkapható 😀
NB2
peterk2005
gordon
kolok1972
Csabee13
több mint 10 éve
Szerintem arra utalt, hogy ha hátranéz látja, hogy nem kell kilökni. 😊Attól még kilökte a pályáról, bőven 5 yardon kívül. Ha hatranez sztem ez akkor is flagHa Jones egyszer is hátranézett volna nem lett volna zászló, hülye voltkamuflagMiért, az egy elkapható labda volt. Sámli, létra, de elkapható 😀
NB2
peterk2005
gordon
kolok1972
több mint 10 éve
Attól még kilökte a pályáról, bőven 5 yardon kívül. Ha hatranez sztem ez akkor is flagHa Jones egyszer is hátranézett volna nem lett volna zászló, hülye voltkamuflagMiért, az egy elkapható labda volt. Sámli, létra, de elkapható 😀
NB2
peterk2005
gordon
több mint 10 éve
Nem is értettem, mi a bánatról magyaráztak a kommentátorok. Bár lehet, hogy hazaira van állítva a hangkamuflagMiért, az egy elkapható labda volt. Sámli, létra, de elkapható 😀
NB2
peterk2005