Miami Dolphins - New England Patriots
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Suh vazze! majdnem tönkretette az egész szezont...
NB2
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Srácok a facemask miatt érkezett úgy ahogy... nem kell egyből suhogni.
triangle
több mint 10 éve
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Mondjuk azt illet volna észrevenni, hogy a fal szélén áll fel...mi meg átengedtük blokkolatlanul
triangle
több mint 10 éve
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Akkor ne játszon.
triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..
több mint 10 éve
Suh vazze! majdnem tönkretette az egész szezont...
több mint 10 éve
Death, taxes and an Ndamukong Suh encroachment penalty.Ha-ha-ha.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Végtelenségig ez nem fog menni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Én annak örülök hogy a JETS csak elbessza a Playoffot!
több mint 10 éve
jacksonnal nem lesz kevesebb esélyünk a po-ban mint blounttalAzér' nem helyezted magasra a lécet...
triangle
több mint 10 éve
Grimes szépen berobbant.
több mint 10 éve
triangle
1 283
jacksonnal nem lesz kevesebb esélyünk a po-ban mint blounttal
több mint 10 éve
Én személy szerint szeretem a sok futásos focit. 😊
több mint 10 éve
Aqua megment minket(remélem)No para majd mi megverjük magunkat 😀pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
én már 2-3 hete nyafogok, hogy elég ortopéd az O-nk
NB2
Csabee13
több mint 10 éve
Suh hová siet.
több mint 10 éve
Oldschool foci 😀
több mint 10 éve
Preseason meccset csinálunk Jacksonnek, hogy meglegyen a meccsrutinja a PO-ra. Másra nem tudok gondolni.
több mint 10 éve
No para majd mi megverjük magunkat 😀pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
NB2
több mint 10 éve
rendesek a delfinek, magunktól tuti nem jutottunk volna el idáig😊
több mint 10 éve
Az rohadt ocsmány rúgás volt. Tré jó ég.
több mint 10 éve
Vezetünk 😀
több mint 10 éve
triangle
1 283
lol. kezdődik😀
több mint 10 éve
Basszus dadogott. De majdnem megvolt.
több mint 10 éve
pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
több mint 10 éve
Ebből a szempontból jó QB.Nem értem, hogyan nem hagyott még ki meccset Tannehill a 4 év alatt... abból 3 évben ő kapta a legtöbbet.Iszonyat strapabíró a srác. Sokat gondolkoztam én is ezen a kérdésen.
Csabee13
Vasember. 😊
danyly
több mint 10 éve
Ezt rossz nézni idáig
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.