Miami Dolphins - New England Patriots
2 feliratkozó
több mint 8 éve
Suh vazze! majdnem tönkretette az egész szezont...
NB2
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Srácok a facemask miatt érkezett úgy ahogy... nem kell egyből suhogni.
triangle
több mint 8 éve
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Mondjuk azt illet volna észrevenni, hogy a fal szélén áll fel...mi meg átengedtük blokkolatlanul
triangle
több mint 8 éve
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..Akkor ne játszon.
triangle
több mint 8 éve
triangle
1 283
fasza, brady bicegve ment le...na ezért futunk. ja, suh meg..
több mint 8 éve
Suh vazze! majdnem tönkretette az egész szezont...
több mint 8 éve
Death, taxes and an Ndamukong Suh encroachment penalty.Ha-ha-ha.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Végtelenségig ez nem fog menni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Miami
964
Én annak örülök hogy a JETS csak elbessza a Playoffot!
több mint 8 éve
jacksonnal nem lesz kevesebb esélyünk a po-ban mint blounttalAzér' nem helyezted magasra a lécet...
triangle
több mint 8 éve
Grimes szépen berobbant.
több mint 8 éve
triangle
1 283
jacksonnal nem lesz kevesebb esélyünk a po-ban mint blounttal
több mint 8 éve
Én személy szerint szeretem a sok futásos focit. 😊
több mint 8 éve
frani
81
Aqua megment minket(remélem)No para majd mi megverjük magunkat 😀pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
én már 2-3 hete nyafogok, hogy elég ortopéd az O-nk
NB2
Csabee13
több mint 8 éve
Suh hová siet.
több mint 8 éve
Oldschool foci 😀
több mint 8 éve
Preseason meccset csinálunk Jacksonnek, hogy meglegyen a meccsrutinja a PO-ra. Másra nem tudok gondolni.
több mint 8 éve
No para majd mi megverjük magunkat 😀pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
NB2
több mint 8 éve
rendesek a delfinek, magunktól tuti nem jutottunk volna el idáig😊
több mint 8 éve
Az rohadt ocsmány rúgás volt. Tré jó ég.
több mint 8 éve
Miami
964
Vezetünk 😀
több mint 8 éve
triangle
1 283
lol. kezdődik😀
több mint 8 éve
Basszus dadogott. De majdnem megvolt.
több mint 8 éve
pedig te eddig pozitív voltálEzeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
Wyatt
több mint 8 éve
Ebből a szempontból jó QB.Nem értem, hogyan nem hagyott még ki meccset Tannehill a 4 év alatt... abból 3 évben ő kapta a legtöbbet.Iszonyat strapabíró a srác. Sokat gondolkoztam én is ezen a kérdésen.
Csabee13
Vasember. 😊
danyly
több mint 8 éve
Ezt rossz nézni idáig
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.