Miami Dolphins - New England Patriots
2 feliratkozó
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Ezeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?Konkrétan hányingerem lett az első negyed miatt
Gogo
több mint 8 éve
Nem értem, hogyan nem hagyott még ki meccset Tannehill a 4 év alatt... abból 3 évben ő kapta a legtöbbet.Iszonyat strapabíró a srác. Sokat gondolkoztam én is ezen a kérdésen.
Csabee13
Vasember. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Üdv az Uraknak!Sírni? már minek
Sírunk vagy nevetünk?
frani
Nevetni? úgysem fog az menni 😊
több mint 8 éve
Ezeket a 3. és hosszúakat vajon nosztalgiából nyelik be?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Lehet inch volt, de gyorsan elindítottuk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Nem értem, hogyan nem hagyott még ki meccset Tannehill a 4 év alatt... abból 3 évben ő kapta a legtöbbet.
több mint 8 éve
Ment a phjújollás, de Parker megoldotta. Jó lesz ő jövőre.
több mint 8 éve
Douglas és Turner szépen dolgozott. Szar.
több mint 8 éve
A teljes aqua mez erőt ad. 😊
több mint 8 éve
Változik még ez, de azt nem hinném hogy tennének a meccsre. Csak más megközelítésből játszanak. 😊
több mint 8 éve
8 futás, 1 passz eddig az NE offense.Megnézték az idei meccseink és tudják hogy jönni fog az a big play. 😊
danyly
több mint 8 éve
Kb csak azért van fent Brady, hogy ne 11-en álljanak fel a boxban. Ha ennyire nem akarunk játszani, akkor mondjuk őt is lehozhatnánkJa, ezeket a handsoffokat Gerappa is ki tudja osztani.
Wyatt
több mint 8 éve
8 futás, 1 passz eddig az NE offense.Az nem lenne önmagában baj,ha menne,de ezzel a fallal reménytelen
danyly
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Kb csak azért van fent Brady, hogy ne 11-en álljanak fel a boxban. Ha ennyire nem akarunk játszani, akkor mondjuk őt is lehozhatnánk
több mint 8 éve
stream24k.com/AMFOOTBALL/2k16-live-feed-4.htmlKérhetem azt a nézhető Streamet?
Miami
több mint 8 éve
8 futás, 1 passz eddig az NE offense.Tesznek a meccsre magasról, nem akarnak sérülést és passz.
danyly
több mint 8 éve
Még csak alapoznak a futással... 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
jó a passzjátékunk😕
több mint 8 éve
8 futás, 1 passz eddig az NE offense.
több mint 8 éve
3.&8-ra futás. .. okos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
triangle
1 283
hát ebbe is eléggé beleszarunk, úgy tűnik😀
több mint 8 éve
Ha én azt tudnám. 😊 Kérdőjel.Shamiel Gary starts at safety for Miami.Ő meg ki a tököm?
Ez is durva kezés volt.
danyly
Persze, de Brady szeret 5td-t csinálni nálunk.pont nélkül már nem égünk 😊Nem lefutott ez egyáltalán
Csabee13
kolok1972
Csabee13
több mint 8 éve
Tudták hogy futás jön, erre...
több mint 8 éve
Shamiel Gary starts at safety for Miami.Ő meg ki a tököm?
Ez is durva kezés volt.
danyly
Persze, de Brady szeret 5td-t csinálni nálunk.pont nélkül már nem égünk 😊Nem lefutott ez egyáltalán
Csabee13
kolok1972