NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 518
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 5 éve
1:29 a KC a pálya közepén neki kell menjem 4&4 nek
több mint 5 éve
Mennyi pats szurkoló van, már majdnem hazai pálya 😀
több mint 5 éve
+1Ti is befostatok mikor kifele kezdett pörögni?Nem. Én konkrétan azt hittem, ez is kimaradt-
jamaicababa
Burkus
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Hat mar 700 yard korul jár.hát zseniális a pali,tényleg élmény nézni, ahhoz képest annyira nem is használja agyon BradyFlash Gordon zseniálisEgy élmény nézni a mozgását és a kezét, ahogy elkap. Moss óta nem volt itt ilyen minőségű elkapó, de Moss nem volt ennyire harcos a YAC érdekében.
Proxi
Burkus
manuszka86
En fogadtam egy barátommal, amikor idejött, hogy 500y es 5TD alatt marad.
Egyelore az "és" miatt én vagyok a nyerő, de engem őszintén meglepett, hogy ilyen gyorsan ilyen jo a kapcsolata TB12-vel.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Szerintem simán bent volt, csak a nézők miatt nem lehetett jól látni
több mint 5 éve
Ti is befostatok mikor kifele kezdett pörögni?Nem. Én konkrétan azt hittem, ez is kimaradt-
jamaicababa
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Idegesítő meccs.
több mint 5 éve
van youtube link a meccshez. a potkány streamek nem mennek
több mint 5 éve
Ti is befostatok mikor kifele kezdett pörögni?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Azt hittem, megint kihagyta. Teljesen indiszponált ma Ghost.
több mint 5 éve
Brownnak nem ez élete meccse...bukón a KC és a HOU, nyerjük már meg könyörgöm!!!
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Eppen befert
több mint 5 éve
hát zseniális a pali,tényleg élmény nézni, ahhoz képest annyira nem is használja agyon BradyFlash Gordon zseniálisEgy élmény nézni a mozgását és a kezét, ahogy elkap. Moss óta nem volt itt ilyen minőségű elkapó, de Moss nem volt ennyire harcos a YAC érdekében.
Proxi
Burkus
több mint 5 éve
Futást jól fogják a delfinek, ez meglepő idén.
több mint 5 éve
2. körös DBCyrus Jones-nak közben akkora visszahordása volt mint állat kb 10 yardról kell menni a hollóknak a vezetésért 😊Nalunk full világtalan volt ebben... 😀
manuszka86
Sinisa
nem is vártam sokat
Dawson is inaktív folyamatosan
több mint 5 éve
Cyrus Jones-nak közben akkora visszahordása volt mint állat kb 10 yardról kell menni a hollóknak a vezetésért 😊Nalunk full világtalan volt ebben... 😀
manuszka86
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
Flash Gordon zseniálisEgy élmény nézni a mozgását és a kezét, ahogy elkap. Moss óta nem volt itt ilyen minőségű elkapó, de Moss nem volt ennyire harcos a YAC érdekében.
Proxi
több mint 5 éve
verjem, azt stills nagyob elbaszta, hogy lement 1 yardal hamarabb a földreja pedig eddig egész jól nyomtátok 😊
Ventura
több mint 5 éve
Cyrus Jones-nak közben akkora visszahordása volt mint állat kb 10 yardról kell menni a hollóknak a vezetésért 😊
több mint 5 éve
Csori Tanehill nem tudott kitámasztani, amugy simán lecsúszik Guy
több mint 5 éve
Visszatekertem, pedig itt a standard 3rd down felállás volt, es nem a 7DBSimon, nice jobGyengén adták el a futást.
Sinisa
Burkus
Nagyon elnezte a Miami OL
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
southmiki
654
Ahoz képest hogy sackek terén hátul kullogunk ma termelünk rendesen 😊
több mint 5 éve
verjem, azt stills nagyob elbaszta, hogy lement 1 yardal hamarabb a földre
több mint 5 éve
Simon says 😊