NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 518
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 5 éve
toothy
222
7-11 pont maradt benn eddig, szokasos 😊
több mint 5 éve
Valahol olvastam, hogy Gost tag esélyes tavasszal.Úgy látszik nem szeretne...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Gost vazze most már!!!a győzelem múlhat a bénázásaidon!!!
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Na, eddig pontosan 7 pont maradt a meccsben.
több mint 5 éve
Ghost szívott ma valamit? Itt szabad a mariska, nem?
több mint 5 éve
Edelmannek egyre több a dropja. Mint Welker anno.
több mint 5 éve
mit várunk a középre futásoktól?Én is ezen töprengtem. Valahol múltkor olvastam egy eszmefuttatást, hogy ha nincs meg a középen futások megfelelő aránya, akkor simán olvashatóvá válik az hívás. De most ez spec. szép középen futás volt.
zinedine5
több mint 5 éve
mit várunk a középre futásoktól?
több mint 5 éve
ez milyen punt volt?😊
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Szep holding volt
több mint 5 éve
de sajna maradt a 6 pont difi és ők kezdenek, egy picit nyugodtabban nézhettük volnaEz mi volt? Hihetetlen hiba.Brady nagyon TD-t akart, még akkor is, amikor már összeomlott a játék. Jó volt a cover sajna. Amúgy a szezonbeli legjobb meccse, ahogy az egész offense hasít ma.
ötös műhold
Burkus
azért ha egy perced van és a 20 yardoson a labda, legalább egy FG-ra számítasz, de a mai O teljesítmény miatt még a TD-re is, de sajna a falunk nem tudta fogni a védőket
több mint 5 éve
batyu
630
Kansas ellen az első félidő volt még ilyen remek.Ez mi volt? Hihetetlen hiba.Brady nagyon TD-t akart, még akkor is, amikor már összeomlott a játék. Jó volt a cover sajna. Amúgy a szezonbeli legjobb meccse, ahogy az egész offense hasít ma.
ötös műhold
Burkus
több mint 5 éve
Ez mi volt? Hihetetlen hiba.Brady nagyon TD-t akart, még akkor is, amikor már összeomlott a játék. Jó volt a cover sajna. Amúgy a szezonbeli legjobb meccse, ahogy az egész offense hasít ma.
ötös műhold
több mint 5 éve
ötös műhold
309
Ez mi volt? Hihetetlen hiba.
több mint 5 éve
Ez a rúgó is kereshet állást holnap... Asszem komoly ST edzések voltak a héten a korábbi blamákra tekintettel nálunk,inkább a longsnapper
Burkus
több mint 5 éve
Nem szoktunk ilyen chokker-ek lenni...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Situational football vagy mi a fasz...
több mint 5 éve
Nem volt szabad elkapó, de dobta volna fölé és akkor három pont.
több mint 5 éve
bredinek 10 gyűrűje legyen, ujja egy se!
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Ezt a hulyet baszd meg
több mint 5 éve
ez milyen amatör volt,atyaég
több mint 5 éve
azért most menjünk már a francba ezt így elkúrni!!!
több mint 5 éve
Gronk lépni alig bír...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.