NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
120
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
56
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
54
13
22:25
Miami Dolphins - New England Patriots
2 órája
Megint jön egy hiba
2 órája
Imitheking
1 883
A nagy D szakember…csőd a szaros D-je.
2 órája
lucky bastardén nekem pont tua van berakva, pedig még gondolkoztam, hogy másikat rakom most be a hétre.hé hol a pingvin táncNem akarnátok inkább futni. Tua ellenem van fantasyben
Kúrfürst briareos
zinedine5
Ventura
2 órája
Jó, de most már mindegy. 31 pontot mi max kupongyűjtőben látunk.miota austin jackson kidőlt nem igazán tudunkhé hol a pingvin táncNem akarnátok inkább futni. Tua ellenem van fantasyben
Kúrfürst briareos
zinedine5
Kúrfürst briareos
2 órája
én nekem pont tua van berakva, pedig még gondolkoztam, hogy másikat rakom most be a hétre.hé hol a pingvin táncNem akarnátok inkább futni. Tua ellenem van fantasyben
Kúrfürst briareos
zinedine5
2 órája
miota austin jackson kidőlt nem igazán tudunkhé hol a pingvin táncNem akarnátok inkább futni. Tua ellenem van fantasyben
Kúrfürst briareos
zinedine5
2 órája
hé hol a pingvin táncNem akarnátok inkább futni. Tua ellenem van fantasyben
Kúrfürst briareos
2 órája
Ezeket a középre futásokat, ahol a futónak lendülete sincs, nem is értem. És a sokadik a meccsen.
2 órája
ezt én is tudtam, hogy mi jön
2 órája
Vicc bazmeg
2 órája
két kézzel bezzeg nem tud elkapni objott is van dougles az egykezes obj-vel.
Kúrfürst briareos
2 órája
Hoppá Douglas
2 órája
Egy teljes félidő garbage time.
2 órája
egy egyszerű szerelés sem megy?
2 órája
Istenem hogy rombolják le a csapat morálját meccsről meccsre az ilyen baromságokkal, értelmes playeket se tudunk hívni erre szarakodunk trükkös játékkal...Az egy dolog,de milyennel?
ParadSEC
Ez inkább nevetség tárgya volt.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 órája
Istenem hogy rombolják le a csapat morálját meccsről meccsre az ilyen baromságokkal, értelmes playeket se tudunk hívni erre szarakodunk trükkös játékkal...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 órája
négy és fél perc alatt haladtunk 27 yardot, robbanékony támadósor
2 órája
uristen mi volt ez a trükk play próbálkozásFacepalm…
Kúrfürst briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 órája
Vicc
2 órája
fejlődünk, új ember holdingolt a falból 😀összeszokottan dolgoznak, még 1 guard meg center hiányzik
NB2
2 órája
fejlődünk, új ember holdingolt a falból 😀