Miami Dolphins - New England Patriots
2 hónapja
Jézusom. Három játék, három hiba.azért az, hogy Moses, Henry és Bradburry kap zászlót az felháborító. Ők kurvára nem rookiek, ennél azért nagyobbak az elvárások
Burkus
2 hónapja
Jézusom. Három játék, három hiba.
2 hónapja
meg akarjuk verni magunkat 😕
2 hónapja
A 10. büntetés. Ez nem volt Belichicknél.
2 hónapja
huh, ez kellett
2 hónapja
menjenek már a picsába ezekkel a kurva zászlókkalaz O fal kb a büntik 90%-t hozza össze
2 hónapja
ezek idióták. 3&12.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Ezt innen láttam mi lesz, olyan átlátszó volt 😀
2 hónapja
Waddle tök üresen volt, szóval köszi Tuaagyára ment már a sok ütközés.
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
2 hónapja
ha ezt a csoportot nem nyeri meg a Bills 6-0-ra, akkor valami zavar lesz az erőbenNézem a Bills-t a RZ-on, a Lionst a tévémeccsen, más kávéház.Erre a meccsre gondoltam, nem a szezonra... 😊Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.Azért ez a Phins Def nem túl mérvadó szerintem.
Burkus
kolok1972
Burkus
Burkus
2 hónapja
Waddle tök üresen volt, szóval köszi Tua
2 hónapja
Nézem a Bills-t a RZ-on, a Lionst a tévémeccsen, más kávéház.Erre a meccsre gondoltam, nem a szezonra... 😊Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.Azért ez a Phins Def nem túl mérvadó szerintem.
Burkus
kolok1972
Burkus
2 hónapja
uhh, alig várom, hogy a bills ellen játszunk.
2 hónapja
Erre a meccsre gondoltam, nem a szezonra... 😊Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.Azért ez a Phins Def nem túl mérvadó szerintem.
Burkus
kolok1972
2 hónapja
ahol a top corner-ünk valami vihar kacsa nevű figura (storm duck).Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.Azért ez a Phins Def nem túl mérvadó szerintem.
Burkus
kolok1972
2 hónapja
Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.Azért ez a Phins Def nem túl mérvadó szerintem.
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Az offense-en látszik JMD munkája. Ha a D is felzárkózna, egész pofás lenne.
2 hónapja
Mondre elkapasa es Maye elmozgasa a pressure elől volt a kulcs
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Mondre-től szép volt.picit túl volt dobva, de szerencsére elérte
Surtr
2 hónapja
maye hof.
2 hónapja
2 pontos?