Miami Dolphins - New England Patriots
1 hónapja
itt a másik hülye 😕
1 hónapja
ha most ezek 2 perc alatt végigmennek és a 2 pontossal x lesz, akkor azért a védelem elmehet a picsábamajdnem, a false start miatt. 😀
21 kontra 8 perc lesz a támadójáték és úgy lehet x a meccs
NB2
1 hónapja
és akkor most megszakad a sorozat, mert ebből a támadásból nem kap pontot a Miami
1 hónapja
a kurva anyját a kibaszott D nek
1 hónapja
Az atom erős LB es S sor. Nyilván semmi szükség nem volt Peppersre….
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
szopja ki ross is, hogy örül most.
1 hónapja
GigaLoL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
Ez mi a szar volt?
1 hónapja
Eddig a defense nem utazott el a csapattal….ez nagyon gyenge eddig
1 hónapja
Most olvastam,hogy Parker Romo lesz a Falcons kezdő rugója,szóval őt tuti nem hozzuk vissza
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 hónapja
komoly time of possesion.
1 hónapja
valamit mutatni kellene a védelemnek, mert különben egy agyondominált félidőnek lehet x a vége.
1 hónapja
Legyünk tökösek, menjünk rá 😀
1 hónapja
Ha ez is mellémegy...
1 hónapja
remélem azért az FG-t berúgjuk, hogy ne szakadjon meg a streak 😊TD-nek azért jobban örültem volna mondjuk
1 hónapja
Nagyon jól állnak ezek a kiforgások Mayenek.Elsőre kifogásokat olvastam
Nomac
1 hónapja
Nagyon jól állnak ezek a kiforgások Mayenek.
1 hónapja
fárasztóbb, de jobb esélynek tűnik, mint az eddig látottak.s ez eddig ez a gameplan hol volt?Kiváncsi is vagyok, hogy meddig fog működni?
Ventura
zinedine5
1 hónapja
s ez eddig ez a gameplan hol volt?Kiváncsi is vagyok, hogy meddig fog működni?
Ventura
1 hónapja
s ez eddig ez a gameplan hol volt?
1 hónapja
Borzasztóan kellemetlen amit a D tud produkálni...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich