Miami Dolphins - New England Patriots
2 hónapja
Mondre-től szép volt.
2 hónapja
Ez nagy fellépés volt a zsebbe.
2 hónapja
Az ST is szar.Szuper
2 hónapja
azért örültem volna ha tua rendelkezik az escape képességgel vagy, hogy megnyújtsa a playt futással, ha omlik a zseb.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Múlt héten a Colts 33 pontot tudott nekik adni és 3 sack is volt Tua-n.
2 hónapja
végre
2 hónapja
Végre egy viszonylag jó játék, akkor offside. 😕((((((((((((((((
2 hónapja
Szerintem a Coltsnak sem volt.Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.mert nincs két top cb-k a hill-waddle párosra
Burkus
nulla pass rush, így nem lehet
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Jones már a snap előtt le volt maradva fél méterrel
2 hónapja
Azért Gonzo hiányzik.De legalább menne akkor a blitz,ijesztenénk rá Tuára legalább. Mert így meg szétdobált kávé mellett
Surtr
2 hónapja
Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.mert nincs két top cb-k a hill-waddle párosra
Burkus
nulla pass rush, így nem lehet
2 hónapja
Azért Gonzo hiányzik.
2 hónapja
Pedig még a d-t gondoltam erősebb egységnek,hát marhára kevés amit eddig 1,5 meccsen mutatnak
2 hónapja
Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.
2 hónapja
4 ember rush totál kuka,minek próbálkozunk ezzel? Nagy a homály d oldalon
2 hónapja
Ez mondjuk jó próbálkozás, jár a pont
2 hónapja
Sőt...Rosszabb képet mutat pedig azt hittem hogy a tavalyi volt a legalja... TévedtemKülönösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
hát igen. a 60 milliós D-line igazán megérkezhetne TuaraKülönösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
Burkus
2 hónapja
Se nyomás, de sec... így nehéz lesz
2 hónapja
D már megérkezhetne a meccsbe...
2 hónapja
Különösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
2 hónapja
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 hónapja
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez annyira gáz hogy nincsenek rá szavak
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 hónapja
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.pariban
Burkus