NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
New York Jets - Green Bay Packers
152
13
19:00
New England Patriots - Pittsburgh Steelers
87
14
19:00, ARENA4
Atlanta Falcons - Carolina Panthers
47
12
Houston Texans - Cincinnati Bengals
42
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
6
Tennessee Titans - Philadelphia Eagles
26
11
Baltimore Ravens - New Orleans Saints
22
8
RedZone week2
14
4
Tampa Bay Buccaneers - Cleveland Browns
13
5
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 1 éve
Mondre-től szép volt.
több mint 1 éve
Ez nagy fellépés volt a zsebbe.
több mint 1 éve
Az ST is szar.Szuper
több mint 1 éve
azért örültem volna ha tua rendelkezik az escape képességgel vagy, hogy megnyújtsa a playt futással, ha omlik a zseb.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Múlt héten a Colts 33 pontot tudott nekik adni és 3 sack is volt Tua-n.
több mint 1 éve
végre
több mint 1 éve
Végre egy viszonylag jó játék, akkor offside. 😕((((((((((((((((
több mint 1 éve
Szerintem a Coltsnak sem volt.Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.mert nincs két top cb-k a hill-waddle párosra
Burkus
nulla pass rush, így nem lehet
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Jones már a snap előtt le volt maradva fél méterrel
több mint 1 éve
Azért Gonzo hiányzik.De legalább menne akkor a blitz,ijesztenénk rá Tuára legalább. Mert így meg szétdobált kávé mellett
Surtr
több mint 1 éve
Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.mert nincs két top cb-k a hill-waddle párosra
Burkus
nulla pass rush, így nem lehet
több mint 1 éve
Azért Gonzo hiányzik.
több mint 1 éve
Pedig még a d-t gondoltam erősebb egységnek,hát marhára kevés amit eddig 1,5 meccsen mutatnak
több mint 1 éve
Nem véletlen mutogatják a DC-t. Azt nem értem, hogy miért zónázunk, ha ennyire nem megy, még Tua is szétdobja.
több mint 1 éve
4 ember rush totál kuka,minek próbálkozunk ezzel? Nagy a homály d oldalon
több mint 1 éve
Ez mondjuk jó próbálkozás, jár a pont
több mint 1 éve
Sőt...Rosszabb képet mutat pedig azt hittem hogy a tavalyi volt a legalja... TévedtemKülönösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
hát igen. a 60 milliós D-line igazán megérkezhetne TuaraKülönösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
Burkus
több mint 1 éve
nem is értem, minek futnakminden passz jó gyakorlatilag
több mint 1 éve
Se nyomás, de sec... így nehéz lesz
több mint 1 éve
D már megérkezhetne a meccsbe...
több mint 1 éve
Különösen úgy, hogy elvileg a védelem lett nagyon megerősítve. Ebből semmi nem látszik.Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
kolok1972
több mint 1 éve
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez a top 3-as draft capitallal es cap space-szel azért elég karcsú…
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.Ez annyira gáz hogy nincsenek rá szavak
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Annyi az előrelépés tavalyhoz képest az eddigiek alapján, hogy egy félidőre már partiban vagyunk egy liga utolsó harmadába tartozó csapattal.pariban
Burkus