NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New York Jets
több mint 4 éve
kis pénz is pénzSB MVP ---> ez a jets.. én meccs közben visszavonulnék.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
És nem, én nem öregedtem közben 😀
*csendben zokog
briareos
Csabee13
azért flacco nem lesz médiaszemélyiség, zéró kisugárzása van megértem ha levezetésképp keres még pár millát
több mint 4 éve
ne is mondd. mióta elkezdtem követni a futball-t és a csapatot eltelt 13 év.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
briareos
egy kisgyerek már 7. osztályos lehet ennyi idő alatt (számolni kell a borsodi típusuakkal is).
több mint 4 éve
SB MVP ---> ez a jets.. én meccs közben visszavonulnék.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
briareos
több mint 4 éve
Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
több mint 4 éve
Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog ma(Nem sajnalom 😀)
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalábbnem tudjuk. én is örülnék neki, amennyiben így folytatódik az erőviszony.
Sifur
több mint 4 éve
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalábbszerintem már első is héten is be akart volna állni.
Sifur
több mint 4 éve
jaja ünnepelt a többi TE-velgesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.Fantasy szerint aktiv, egy mp-re meg is jelent a kepen, ha jol lattam
Ventura
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
ott volt a kis huncut. örülök a TE játékoknak.
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalább
több mint 4 éve
gesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.Fantasy szerint aktiv, egy mp-re meg is jelent a kepen, ha jol lattam
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
ez a "meccs" nézhetetlenbe kezd átmenni, de minimum élvezhetetlen még ha nyerünk is a végére..szeretjük az izgalmas mérkőzéseket, de örvendek ennek is, hogy nem kell (egyelőre) kapkodni magunk.
Csabee13
több mint 4 éve
gesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.
több mint 4 éve
Azert ez a TE passz szep volt
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
ez a "meccs" nézhetetlenbe kezd átmenni, de minimum élvezhetetlen még ha nyerünk is a végére..
több mint 4 éve
Fasza tackle a puntertől, a nap fénypontja a Jetsnélgyönyörű volt
Jakehomer
több mint 4 éve
Fasza tackle a puntertől, a nap fénypontja a Jetsnél
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
akkor mennyit keresne 😀ehhez ért, szerelni meg ilyesmi az már más téma 😀X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
Adirotor
kombinálni kéne jonessal
briareos
több mint 4 éve
ehhez ért, szerelni meg ilyesmi az már más téma 😀X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
Adirotor
kombinálni kéne jonessal
több mint 4 éve
X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
több mint 4 éve
adamfaragoo
1 420
Ez az utolsó 2 támadás elég "zseniális" volt 😀
több mint 4 éve
kéne egy törvény h aki 3& és kurvasoknál screent hív az beszámíthatatlan
több mint 4 éve
azért ez is jellemző, összerakunk 2 értelmes drive-ot, van némi előny, ellenfél adjustál mi meg bámulunk mint a band of balfaszok
több mint 4 éve
Komoly meccs, erre aztán megérte nézőket beengednilegalább nem használjuk ki a 65ezres keretet amit a kormányzó engedélyezett 😀
Jakehomer