Minnesota Vikings - Atlanta Falcons
9 napja
de jó lenne...Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.Lehet, hogy a 28-3 átkának levételéhez még kell néhány évtized.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 napja
ez szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 napja
Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.Lehet, hogy a 28-3 átkának levételéhez még kell néhány évtized.
shagi0206
9 napja
Pyrrus
739
hát ez a drive brutál szétfutás volt. szép volt sajnos
9 napja
tesómsz, havi 3kért kapsz (ha csak az nfl érdekel) heti 7 meccset választható hangsávval, meg a redzonet.Oszt' mennyit kóstál?Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
net4plus.network4.hu/watch/minnesota-vikings-atlanta-falcons-2024-12-08/live
shawnka
nagylaza, főpohárnok
9 napja
a földön fetrengés az adfison td-nél sem volt hatékony védekezési eszköz. egy meccsen két ilyen td-t szopni vicc, rázhatjuk a bohóc sapkát
9 napja
shagi0206
11 103
Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.
9 napja
Pyrrus
739
baszki ez mi volt? 😀 😀 😀
9 napja
Oszt' mennyit kóstál?Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
shawnka
9 napja
shagi0206
11 103
Interception voltszerintem is. Griffin mind2 kézzel fogta, mikor már térden volt, Londonnak meg még tisztán látszott, hogy az egyik keze közel sincs a labdához
Jakehomer
9 napja
Pyrrus
739
ez a mecs sem megy le nyugtató nélkül bakker 😀
9 napja
a kapitányra lehet számítani
9 napja
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
9 napja
Tactful Cactus
13 983
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?nflwebcast.com/minnesota-vikings-live-stream-online-free/
nagylaza, főpohárnok
Atlanta győzelmet mondjuk ez sem garantál.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 napja
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?
9 napja
Vajon ma lesz Küzinnek 60-nál jobban meglőtt labdája?
9 napja
ez szép volt
9 napja
Pyrrus
739
Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
9 napja
Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.
9 napja
morris is mellé ment 😞
9 napja
PatrickSKOL
412
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?Beborítós védő holding.
Pyrrus
9 napja
PatrickSKOL
412
És én kérdezni is akartam, hogy ebben mi volt nálatok holding?most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?védőholding mezőnygól kísérletnél.
Pyrrus
ez a teljes mélypont a Falconsnál 😀
shawnka
Most már értem.
9 napja
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?védőholding mezőnygól kísérletnél.
Pyrrus
ez a teljes mélypont a Falconsnál 😀
9 napja
Pyrrus
739
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?