NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Minnesota Vikings - Detroit Lions
több mint 4 éve
A legdurvább, hogy Mattison is úgy fut ma hogy állat 😊
több mint 4 éve
CharlieF
767
Jól értettem a közvetítésben: ez a Lions csere QB negyven valahány millió dollárért játszik? Ez komoly? Ha ez igaz Cousins alul van fizetve basszus!
több mint 4 éve
Ez a special team munka azért elég gyalázatos.Szerintem ebben a Lions nyújt kiemelkedőt. Mindenesetre ha ez egy szorosabb meccs, akkor elmegy rajta a W.
CharlieF
több mint 4 éve
CharlieF
767
Ez a special team munka azért elég gyalázatos.
több mint 4 éve
Ez már edzőbuktatás, le ne szálljunk a gázról, és a Lions szurkolók megköszönik ha végre kibasszák a HC-t.
több mint 4 éve
Basszus Cook egy szörny! Milyen érzés lehet ez AP-nek, a helyszínen nézni egy ilyen Viking futót!Gondolom ezért mutatták, megvan az utódja. Azért ő még mindig egy Viking legenda.
CharlieF
több mint 4 éve
CharlieF
767
Basszus Cook egy szörny! Milyen érzés lehet ez AP-nek, a helyszínen nézni egy ilyen Viking futót!
több mint 4 éve
CharlieF
767
Na mindjárt visszavonom!
több mint 4 éve
CharlieF
767
Végre a D labdát szerez 😊 Meg kell jegyezni volt vagy 3 drop a Lionsnál amit megköszönhetünk, Staffordot kezdem sajnálni.Én évek óta sajnálom Staffordot. Egy erősebb franchise - nál sokra vihette volna. Jó kis QB.
vsanyi132
több mint 4 éve
Végre a D labdát szerez 😊 Meg kell jegyezni volt vagy 3 drop a Lionsnál amit megköszönhetünk, Staffordot kezdem sajnálni.
több mint 4 éve
A második félidőben miénk az első támadás, td kell és nem leállni.
több mint 4 éve
Olinho18
94
Cook egy gépállat. Bármit megold. Nagyon kellett ez a TD
több mint 4 éve
Hú! Ez gyors voltPont ezt akartam mondani, gyorsan kell végigmenni, ha nagy tempót diktálunk nincs idejük reagálni. Az első 2 td drive is ilyen volt, és ez kifejezetten szép volt.
CharlieF
több mint 4 éve
Ez mondjuk siralmas védekezés volt a Lionstól
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
CharlieF
767
Hú! Ez gyors volt
több mint 4 éve
Ha megfordítják, akkor nem szóltam 😀Támadásban elkezdtünk balfaszkodni, és 10 pont van így csak közte, ha most td-t csinálnak akkor jó döntés volt, van még egy félidő és a Vikings idén nem az a csapat aki ellen Stafford ne tudna 1 labdabirtoklásról fordítani. Szoros ez még.A Lionst kérdeztem, és nekem nem rémlik, hogy lett volna másik 4th downjuk, amire érdemes lett volna rákérdezni 😊Nem azt kérdezted, és épp aktuálisan ez történt a pályán.Na ne humorizálj, amikor FG-t rúgtak 5 yardrólVolt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
vsanyi132
Jakehomer
A FG előtt egy -4 yardos futás volt, úgy döntöttek hogy nem próbálják meg. Ez elég ok.
vsanyi132
Azt láttam, nézem a meccset, csak hang nélkül, azért kérdeztem, hátha mondtak valamit. Ebben a meccs szituban, meg ahogy a Vikes O átfut rajtuk, a 3 pont nem sokat segít imo
Jakehomer
vsanyi132
Tömni kell Cookot labdával
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Támadásban elkezdtünk balfaszkodni, és 10 pont van így csak közte, ha most td-t csinálnak akkor jó döntés volt, van még egy félidő és a Vikings idén nem az a csapat aki ellen Stafford ne tudna 1 labdabirtoklásról fordítani. Szoros ez még.A Lionst kérdeztem, és nekem nem rémlik, hogy lett volna másik 4th downjuk, amire érdemes lett volna rákérdezni 😊Nem azt kérdezted, és épp aktuálisan ez történt a pályán.Na ne humorizálj, amikor FG-t rúgtak 5 yardrólVolt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
vsanyi132
Jakehomer
A FG előtt egy -4 yardos futás volt, úgy döntöttek hogy nem próbálják meg. Ez elég ok.
vsanyi132
Azt láttam, nézem a meccset, csak hang nélkül, azért kérdeztem, hátha mondtak valamit. Ebben a meccs szituban, meg ahogy a Vikes O átfut rajtuk, a 3 pont nem sokat segít imo
Jakehomer
több mint 4 éve
A Lionst kérdeztem, és nekem nem rémlik, hogy lett volna másik 4th downjuk, amire érdemes lett volna rákérdezni 😊Nem azt kérdezted, és épp aktuálisan ez történt a pályán.Na ne humorizálj, amikor FG-t rúgtak 5 yardrólVolt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
vsanyi132
Jakehomer
vsanyi132
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Sziasztok, csak átnéztem ide a Lionsnak szurkolni. Miújság ezen a meccsen, sokkolta már Kirköt a rakétamérnök?
több mint 4 éve
Nem azt kérdezted, és épp aktuálisan ez történt a pályán.Na ne humorizálj, amikor FG-t rúgtak 5 yardrólVolt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
vsanyi132
Jakehomer
több mint 4 éve
Na ne humorizálj, amikor FG-t rúgtak 5 yardrólVolt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
vsanyi132
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Volt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?Mi jöttünk 4&2-re
Jakehomer
több mint 4 éve
Volt valami oka, hogy nem próbálta meg a Lions a 4th downt?
Tepper takarodj!