Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 828
köszi a követést, szép hetet mindenkinek!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Végre visszatértünk! Köszi a követést! Jó éjt mindenki!
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Kampman
28 250
KUUUUUUUUUUUUHN a garbage time-ban is KUUUUUUUUUUUUUHN
több mint 8 éve
nem lesz ott semmi baj, reméljükvannak jó jelek az offense-ben is
kösz a követést mindenkinek, kivéve...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Pedig pont írni akartam, hogy ilyen messziről akár puntolhatnánk isén örültem volna, Crosby ellenem játszik fantaziban 😕
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 250
Pedig pont írni akartam, hogy ilyen messziről akár puntolhatnánk is
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
innen már csak nem toljuk el. D nagyot játszott, az O is mutatott életjeleket, reméljük csak jobbak leszünk...jó éjt, köszi a követést!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 828
az O-nek viszont van hová fejlődnie még
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Jonesék napja
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 828
még utoljára egy stop és mehetünk aludni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Aki emlékszik rá, a 2009-es "világyszégyene" Tampa vereség után volt egy Cowboys elleni meccs, ahol érthető módon abszolút nem mi voltunk az esélyesek, de a defense agyondominálta a meccset és onnantól megfordult a szezonunk menete. Na ez most ugyanannak néz ki.azt a meccset nem tudom hányszor néztem meg, de vagy 3x tuti. Woodson mit művelt aznap te jó ég.
Kampman
több mint 8 éve
Takarodjon a fal is a picsába én elmentem aludni.Regural-ba ott is ki kell kapni, mert akkor a PO-ban már harmadszor meccselnénk, és marha ritka, hogy vki 3x is kikapjon ugyanattól a csapattól egy szezonon belül!😊
Grat a Pacskersznek a Lembón visszavágunk!
Toca
több mint 8 éve
Kampman
28 250
Aki emlékszik rá, a 2009-es "világyszégyene" Tampa vereség után volt egy Cowboys elleni meccs, ahol érthető módon abszolút nem mi voltunk az esélyesek, de a defense agyondominálta a meccset és onnantól megfordult a szezonunk menete. Na ez most ugyanannak néz ki.
több mint 8 éve
blitzek nélkül, ez isteni volt.
több mint 8 éve
Takarodjon a fal is a picsába én elmentem aludni.Grat a Pacskersznek a Lembón visszavágunk!
több mint 8 éve
Mike állat volt
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Masthay, te jó ég, még neki is sikerülnem, patkánypárti vagyok
baggio: mókusgyűlülő vagy
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 828
3rd & out után: magabiztosan tartjuk az előnyt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Én azokra már rég nem reagálok vannak drukkerek akik nem tudják meccsen belül / bizonyos ellenfelek ellen reálisan nézni a meccset.Aláírom, felénk fújnak csak nem akkora mértékben mint 1-2 kommentben beállítottátok.De felmerül, faszság volt, sőt láttam is már ilyenre flaget, de ennyire erővel a meccsen történt összeskakaskodásra lehet flaget dobálni, mikor Raji nekifeszült APnek vagy Lacynek valamelyik védő.Ezt itt is csak a GBnek fújják be...Mondogasd sokat és el is hiszed , az fel se merül h lehet ekkora idióta Petterson ? vagy az is Gb hibája.
Toca
nando89
És továbbra sem mondom, hogy a flagek miatt kapunk ki, de vicc mennyire védve vagytok IDEGENBEN!
Toca
De múlt héten a Lions ellen a Lambeaun nem volt 2 play egymás után mikor szabályosan védekeztek volna a WR-einken. (elsősorban Adamsen).
Nem lehet kiszámítani a bírókat.
alatriste
Az a baj, hogy rendszerint azt látom, a fontos meccseken kap alá ez a kis odafújás, nem sok 1-2 pici hívás van hogy felse tűnik van, hogy -6/-10 pontot jelent.
De ettől függetlenül magunknak kavartuk ki a szart, ez egy nyerhető legalábbis szoros meccs lehetett volna / még lehet is.