Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 9 éve
ismét egy screen, váó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
én már nem merek dícsérni senkit se, de Lang továbbra is ...
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem tudom mi lesz 2. félidőben, de sok jóra nem számítok. Azért tehetnénk szorossá is a végéig.😊
több mint 9 éve
Összeségében ez az utolsó Barr flaget leszámítva semmi bajom nincs a bíráskodással, ostobán és pontatlanul játszunk. Wallace és Diggs is droppolgat, Teddy kurvára nem védik (megjegyzem Arod-ra is több holdingot lehetne fújni, de volt hogy nálunk fújtak).
Az a gond, hogy megint összevissza hív turner.
-10nél ők jönnek, megint kurva nagy D játék kéne.
3.negyedben jobbak szoktunk lenni ebben bízok max, meg hogy a flageket mi is és a bírók is elfelejtik
több mint 9 éve
nando89
3 894
Húzzál már Múcsonypusztára kecskét b****Ez a szar érzés, hazai pályán játszol, de szart se számít... Packers ellen sosem😕ezt csak neked;
Go Vikings!
That's the same call that Greg Olsen drew against Damarious Randall a couple of weeks ago.
by Tom Silverstein 11:42 PM
gondolom meg van az a play is nálad.
gamerkr
Go Vikings!
Less penalty a meccs előtt, ma kb. 100 yard csak 1. félidőben, ellenfél 0 yard, jah, persze, az ellenfél a zebraseggpusziló sajtfejek... Nem lenne ezzel semmi bajom, ha a Lambón lenne, de bazzeg, nem ott vagyunk.
Na mindegy, majd pálinkával lenyugszik az ember. Ilyen meccs remélem csak 1 lesz idén.
[/quot
Én is bírom őket , de ez a csóka hatalmas nagy tahó 😊Go Vikings!hagyd figyelmen kívül gerifaterHogy pattog a sok b*zeráns GB divatfan, hihetetlen.😊tudod, elég irritáló. amiket írsz, de ostoba is vagy. Divatfanok, hosszú évek óta .... vedd le e lila szemüveget
Go Vikings!
Gergőbácsi
amúgy ha nem ellenünk játszanak én még bírom is a lila gárdát. 😊
alatriste
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Ricsi és a futójáték...spike -ról nem hallott volna?
Old Green Bay
gamerkr
Ahhoz fel is kell állni szabályosan. Egy futásra és erre 10-15 mp nem biztos, hogy elég...Ricsi és a futójáték...spike -ról nem hallott volna?
Old Green Bay
gamerkr
több mint 9 éve
hagyd figyelmen kívül gerifaterHogy pattog a sok b*zeráns GB divatfan, hihetetlen.😊tudod, elég irritáló. amiket írsz, de ostoba is vagy. Divatfanok, hosszú évek óta .... vedd le e lila szemüveget
Go Vikings!
Gergőbácsi
amúgy ha nem ellenünk játszanak én még bírom is a lila gárdát. 😊
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Less penalty a meccs előtt, ma kb. 100 yard csak 1. félidőben, ellenfél 0 yard, jah, persze, az ellenfél a zebraseggpusziló sajtfejek... Nem lenne ezzel semmi bajom, ha a Lambón lenne, de bazzeg, nem ott vagyunk.Na mindegy, majd pálinkával lenyugszik az ember. Ilyen meccs remélem csak 1 lesz idén.
több mint 9 éve
FunHun
1 482
Sztem a roughing the passer volt durva ami kioltotta Bakhtiari holdongját.
több mint 9 éve
Hogy pattog a sok b*zeráns GB divatfan, hihetetlen.😊tudod, elég irritáló. amiket írsz, de ostoba is vagy. Divatfanok, hosszú évek óta .... vedd le e lila szemüveget
Go Vikings!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Spike Leeről talán.Ricsi és a futójáték...spike -ról nem hallott volna?
Old Green Bay
gamerkr
több mint 9 éve
Je, esély hailmary-ra
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ricsi és a futójáték...spike -ról nem hallott volna?
Old Green Bay
több mint 9 éve
Barr IC-ja nem volt eddig tiszta. Az faszság volt a bírótól. A többi zászló clear volt.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Hogy pattog a sok b*zeráns GB divatfan, hihetetlen.😊ember, vegyél már vissza, az utóbbi években már egészen normális voltál
Go Vikings!
több mint 9 éve
végre!
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
Vezetünk a félidőben, most már jöhetnek a sörök
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Na, a bírók csak összehozták nekik a TD-t.
több mint 9 éve
na menjünk vacsorázni
több mint 9 éve
Jó meg a kisfaszom Ezért mondtam, hogy mostmár. De nyilván te se idegeskedtél amikor ingyen TD-t kap az enemy kibaszott kamu flaggel...Takarodj már ez mostmár engem is felkúr...ez volt az első necc ..de idegeskedj.
Toca
nando89
több mint 9 éve
Hogy pattog a sok b*zeráns GB divatfan, hihetetlen.😊
több mint 9 éve
a jó öreg slant
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
bocs mindenkitől, szerintem a GBnek nagyon könnyen repülnek a sárgák-szerintem.