Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
400+ total yard22 pont 1/4 a RZban
komolyan majdnem visszasírom MM-t
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Same shit, different year, new contract
6 napja
A negyedik negyedben 22 pontot nyeltünk be. Kicsit soknak érzem.
6 napja
Gyors TD kell, aztán két sikeres onside kick, és meg is vagyunk.
6 napja
Oks, akkor végül is egész szép eredmény!🫡Ő volt az 1/2, amikor Goff volt 1/1. 😀Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
iktriad
6 napja
Dehogyis, teljes katasztrófa nyilván, csak önmagában Wentztől kikapni közel sem lenne annyira gáz, mint sok másik csere QB-től.Ja, akkor korrekt a meccs képe!Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
Kampman
twitch(4thline)
Az más kérdés, hogy nekünk mennyi egyéb nyavalyánk van, de ezt ki is beszéltük.
6 napja
Ja, akkor korrekt a meccs képe!Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
Kampman
6 napja
megvan mire lehet használni ezt az OT-t legalább
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
Ő volt az 1/2, amikor Goff volt 1/1. 😀Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
6 napja
Gratt Vikes , többet nem jövök...
6 napja
Hol a csapatunk?Fejben az öltözőben/Wisconsinban.
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Hogy mondjam, "nyers tehetség" terén egyébként ő sosem volt rossz, nem is értem, Murray hogy nyerte el előle a kezdő posztot.Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
twitch(4thline)
6 napja
Hol a csapatunk?
6 napja
Meg azért nem minden héten jön majd szembe Wentz szintű qb sem🤣Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
6 napja
Kétségtelenül nyomorúságos a helyzet, de a schedule nem annyira félelmetes.Ilyen tamadofallal csoda lenne a 9 WRánézve a menetrendreVégigsárgázták őket, csak a mikor volt a kérdésmindennel egyetértek csak azt nem látom h te hol látod a 9 győzelmet 😀
Persze rengeteg hülye brainfart megmozdulás, továbbra is inkább szar ST, a már meglévő FG teljesen felesleges lemondása és vesztésre állunk a Vikings csere QB ellen, aki egyébként sokkal potensebb, mint a kezdő.
De kb. erre is számítottam meccs előtt, mínusz Murray sérülése.
Ahogy mondtam, 9-8, alapszakasz végén 7. seed jó eséllyel.
Kampman
nando89
Jets, Falcons, Bucs, Cowboys, Pats, Vikings otthon, Saints, Dolphins, Texans
Persze nem biztos, hogy a 9 győzelem elég lesz a playoffhoz, különösen az NFC Westen fog múlni
Kampman
casaubon
De nyilván a 9-8 meg a wild card kiesés nálam is a plafon, ez nem bajnokesélyes csapat, nem is lesz az egy teljes szemlélet- meg edzőváltás nélkül
6 napja
Reszeltek a Sajtfejeknek. Komplett összeomlás.
6 napja
juj, JJ nagyon irritáló 😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Mást én sajna nem tudok tenni , idén tényleg semmit nem vártam mert ez egy fos roster , de ez még engem is meglepett ma .Várom a draftot , ezzel a falal meccset sem biztos h lehet nyerni.Nagyjából 5éve várjuk, h a drafton majd meglesz az aktuális hiányzó láncszem. Közben 2csapat beelőzött a csoportból, 1 meg stabilan jobb.
nando89
twitch(4thline)
6 napja
Én értem hogy a Vikes átvette a vezetést, de utána amit nyom a GB az nagyon kétségbeejtő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
Inkább megerősítése annak, amit a roster alapján sejtettünk.Akkor el is dőlt, hogy mi leszünk a csoportban az utolsók.Week 1 Overreaction Monday. 😀
SBL
iktriad
6 napja
Mondjuk azt, hogy nálunk 4 meccsből áll az előszezon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!