Minnesota Vikings - New Orleans Saints
több mint 6 éve
Paranoiás vagy rémszem.Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Valts át streamre 😉Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
Alastor
több mint 6 éve
Alastor
214
Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...Agyverzest kapok,mint egy barkasz olyan hangja van.Mar azon gondolkodom,hogy inkabb reggel letoltom es megnezem eredeti kommentarral
Oregon88
több mint 6 éve
hát ezt nagyon nem érzem :/
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...szerintem már 3-nál tartok
Oregon88
több mint 6 éve
Oregon88
423
Ettől a kommentátor gyerektől azért szépen le lehet zsibbadni...
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Lehet jöttek volna 4-re is. Nálam se volt 1st down, de nem dobtak pirosatMár most sós vagyok amiatt a 1st down miatt... 😀Hát jah ennek a drivenak ott vége kelett volna hogy legyen...Ettől még a szép az szép
EasyGhost
Tomcsik
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
és 35-14-nél is be lehet dobni 5 perccel a vége előttMár most sós vagyok amiatt a 1st down miatt... 😀Van piros a HCnal
EasyGhost
Toca
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Sajnos nem állkapocs a keresztnevefreud most összerezzentMi bajotok van Kínommal? 😊Barátnőm szavajárása: Kéz Kínom
Tomcsik
Kenji
baggio 🏈
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kenji
642
Mikor először látta játszani, pont fájt a keze. Borzalmas, tudom.freud most összerezzentMi bajotok van Kínommal? 😊Barátnőm szavajárása: Kéz Kínom
Tomcsik
Kenji
baggio 🏈
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Már most sós vagyok amiatt a 1st down miatt... 😀Hát jah ennek a drivenak ott vége kelett volna hogy legyen...Ettől még a szép az szép
EasyGhost
több mint 6 éve
freud most összerezzentMi bajotok van Kínommal? 😊Barátnőm szavajárása: Kéz Kínom
Tomcsik
Kenji
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Már most sós vagyok amiatt a 1st down miatt... 😀Van piros a HCnal
EasyGhost
több mint 6 éve
Nem tudom eldönteni kinek szurkoljak. Mindkét csapatot bírom. Legyen jó a meccs!
több mint 6 éve
Kicsit konzervatívba toljukSima TD, bár mi is ilyen konzervatívok lettünk volna múlt héten 😊
Toca
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nekem itt ne jinxelgess 😀Látod bejött.Nem mondtam, hogy baj 😉Kicsit konzervatívba toljukA Jags is azt tette, mégis nyert.
Toca
iktriad
Toca
iktriad
több mint 6 éve
Már most sós vagyok amiatt a 1st down miatt... 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Go Vikes,jó lenne nézni egy SB-t hazai csapattal.
több mint 6 éve
geleven
136
Csak nekem baszakszik az oldal?Még sokan vagyunk itt az előző meccsről szerintem és nem bírja...nekem is többször dob 502-es hibát.
shagi0206
több mint 6 éve
Látod bejött.Nem mondtam, hogy baj 😉Kicsit konzervatívba toljukA Jags is azt tette, mégis nyert.
Toca
iktriad
Toca
több mint 6 éve
Csórikám, de ezt a playt mutogathatja élete végéig majd az unokáknak.Mekkora tackle a puntertől 😊bele is sérült
Jakehomer
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Lehet gyorsan atvaltok angolra.
több mint 6 éve
Az igen!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Szép kezdés...