NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - New York Jets
1 hónapja
JéBé
7 034
Lazard 3. Drop?
1 hónapja
Itt 17-14 lesz hamarosan....Hogy bejött ez a tipp.
ZoliZoltán
Most muszály lesz TD-t csinálni,mert amennyire megint leálltunk,itt a vége még zakó lesz.
1 hónapja
Beki
806
Am Gilmore háttal, 2 kézzel basztatta Lazardot, ez miért nem zászló? következetesség vagy vmi?
1 hónapja
Itt 17-14 lesz hamarosan....
1 hónapja
Beki
806
Elsőre azt hittem h ARnél megint ACL... főleg ahogy gurulósban ennél ártalmatlanabb szitukban hullanak a játékosok.
1 hónapja
shagi0206
10 921
Pace is sérülésből sérülésbe...
1 hónapja
Kihordta lábon, de nagyon nagyot kapott AR...Ennyi volt mára, biztosan: esik, hátrány, nem kell erőltetni. Kérdés, mi lesz a szezon további részében? Ez nem lesz SB, az már látszik.
1 hónapja
Olinho18
94
A special team toronymagasan a leggyengébb egységünk
1 hónapja
shagi0206
10 921
Gyorsan meggyógyult 😀
1 hónapja
A fal ma nem olyan extra. Korábbi meccseken Darnold kávézgathatott a dobások előttIgen.
Olinho18
Ma rendesen visszaesett az O..
1 hónapja
Pfuuu basszus de rossz volt ez a lassítás.
1 hónapja
shagi0206
10 921
Tyrod Taylor time?
1 hónapja
🥺
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Olinho18
94
A fal ma nem olyan extra. Korábbi meccseken Darnold kávézgathatott a dobások előtt
1 hónapja
Igazi #D háború lesz
1 hónapja
Csak nem csesszük ezt ma már el...
1 hónapja
Kampman
28 290
Joe Namath-ről is mondtak már ilyen sztorikat.Nyugi ez még annál is régebbi, sztem Rex Ryan annó megidézett valami démont, és az volt a fogadás, hogy Ő utána örökre sz..ok maradunk. Sztem 😀átok=Hackettnah mi multhéten 0-28 ról csináltunk meccset félidőben , ahhoz képest ez baráti 😀a Jetsnél rendszerszinten van gond az offense oldalon. Félek, ezt az egységet még egy prime Rodgers is szenvedve vezetné, itt valami átok ülhet 😀
nando89
shagi0206
mustaine
Kamaj
1 hónapja
Kamaj
126
Nyugi ez még annál is régebbi, sztem Rex Ryan annó megidézett valami démont, és az volt a fogadás, hogy Ő utána örökre sz..ok maradunk. Sztem 😀átok=Hackettnah mi multhéten 0-28 ról csináltunk meccset félidőben , ahhoz képest ez baráti 😀a Jetsnél rendszerszinten van gond az offense oldalon. Félek, ezt az egységet még egy prime Rodgers is szenvedve vezetné, itt valami átok ülhet 😀
nando89
shagi0206
mustaine
J-E-T-S Jets Jets Jets
1 hónapja
Kampman
28 290
Favre volt az utolsó elit QB Rodgers előtt.nah mi multhéten 0-28 ról csináltunk meccset félidőben , ahhoz képest ez baráti 😀a Jetsnél rendszerszinten van gond az offense oldalon. Félek, ezt az egységet még egy prime Rodgers is szenvedve vezetné, itt valami átok ülhet 😀
nando89
shagi0206
Mondjuk nálunk is.
1 hónapja
átok=Hackettnah mi multhéten 0-28 ról csináltunk meccset félidőben , ahhoz képest ez baráti 😀a Jetsnél rendszerszinten van gond az offense oldalon. Félek, ezt az egységet még egy prime Rodgers is szenvedve vezetné, itt valami átok ülhet 😀
nando89
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 921
nah mi multhéten 0-28 ról csináltunk meccset félidőben , ahhoz képest ez baráti 😀a Jetsnél rendszerszinten van gond az offense oldalon. Félek, ezt az egységet még egy prime Rodgers is szenvedve vezetné, itt valami átok ülhet 😀
nando89
1 hónapja
JéBé
7 034
Ah amint leirtam mar szerkesztettem is at😀Jet(s)lagha ilyen passzokat meg tud csinálni, az alapokkal mi a gond?Jetlag
Beki
JéBé
FunHun
1 hónapja
FunHun
1 482
Jet(s)lagha ilyen passzokat meg tud csinálni, az alapokkal mi a gond?Jetlag
Beki
JéBé